CodeX Software platform

Slim. Schaalbaar. Toekomstbestendig.

Het CodeX platform is een schaalbaar en volledig configureerbaar software systeem. Gecombineerd met onze unieke Slim Software Nabouwen methode is het uitermate geschikt voor het risicoloos moderniseren van software voor bedrijven met unieke bedrijfsprocessen.

Snel in te richten, ongeacht welke toepassingen u nodig heeft voor uw organisatie, zoals ERP, WMS, TMS, CRM, Planning, Robot-aansturing en vele anderen.

Eenvoudig koppelbaar met 3rd party software, zoald AFAS, Exact (Online), SAP, Navision of Twinfield.

Wat de toekomst ook brengt, uw software is er klaar voor.

Slim gescheiden

Technologie & bedrijfslogica los van elkaar

CodeX bestaat uit twee verschillende lagen: een technologische laag en een modellaag. Zo kunnen zowel de technologie als de bedrijfslogia separaat van elkaar up-to-date worden gehouden.

Schaalbaar

Microsoft technology stack

Het CodeX platform maakt o.a. gebruik van de bewezen Microsoft Technology Stack en is daarnaast te koppelen met een verscheidenheid aan andere technologieën. De onderliggende architectuur is schaalbaar en daarmee voor iedere bedrijfsgrootte geschikt.

Toekomstbestendig

Altijd up-to-date

Uw ERP applicatie is toekomstbestendig doordat dat de technologische laag technisch altijd up-to-date blijft. Legacy software is daarmee verleden tijd. Daarnaast is de modellaag zeer flexibel en aanpasbaar zodat bij veranderende bedrijfsprocessen uw software weer snel passend kan worden gemaakt.

Krachtige software

Out of the box.

Onze software beschikt standaard over vele features, zoals geïntegreerde workflow automatisering, business intelligence en data visualisatie mogelijkheden. 

Tevens zorgen we er met diverse API’s voor dat u interne en externe applicaties eenvoudig kunt koppelen. Denk bijvoorbeeld de integratie van applicaties zoals Teams en Microsoft 365.

FAQ

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Jazeker. Codeless heeft ervaring met alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerde multinationals. Zie onze klantverhalen voor onze innovatieve oplossingen en succesvolle samenwerkingen. 

De visie van Codeless is om altijd te gaan voor duurzame klantrelaties en succesvolle samenwerkingen c.q. partnerships. (Nooit voor korte termijn omzet of quick wins.)

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.