WHY FOLLOW

WHEN YOU CAN LEAD.

Wat wil je doen?

Een aantal van onze actuele carrière kansen vind je hier:

Over Codeless

Codeless vernieuwd verouderde standaardpakketten of maatwerkapplicaties naar state-of-the-art systemen gebaseerd op Microsoft-technologie. Bij ieder project staan de beperking van risico’s, een hoge productiviteit en heldere resultaten voor de klant centraal. De vernieuwde applicaties zijn web-based, op ieder device altijd en overal te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk. Ons team van ruim 70 gepassioneerde professionals werkt vanuit onze drie vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en Roemenië.

Resultaatgerichte IT oplossingen en de bedenkers

Met onze Rotterdamse roots zijn we een ‘niet lullen, maar poetsen’ team. Hard werkend, goudeerlijk en lekker direct. Dan weet je wat je aan elkaar hebt. Zo werken we ook: centraal staat altijd de uitlijning met klant en team, het managen van de verwachting en het opleveren binnen deadline en budget. Onze resultaatgerichte project-teams pakken alles efficient aan. Zo kunnen we gefocussed van 9 tot 5 werken, al staan we 24/7 klaar als het moet. Daarmee bouwen we de mooiste klantprojecten.

Technical knowledge and passion

Codeless is hard op weg om het #1 bedrijf in Nederland te worden dat bedrijven helpt bij het vervangen van verouderde software. Wij adviseren én ondersteunen onze klanten met een team van 70 gepassioneerde specialisten. Zij weten met technische kennis en passie altijd het beste eindproduct te maken. Binnen Codeless bepaal je zelf je eigen carrière, iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te verbeteren met als doel om klanten te verbazen met de mooiste oplossingen. –
Roland Worms CEO

Een dagje Codeless

Wat je collega’s zeggen over Codeless

Luc Strijbosch
Project Manager / Consultant

Als projectleider bij Codeless heb ik te maken met projecten in de meest diverse branches, zoals telecom, logistiek, en ook niche sectoren als sierteelt. Dat maakt het werk afwisselend én uitdagend. Mijn functie bij Codeless biedt me precies wat ik graag aan doe: nauw samenwerken met de klant en het technische team om succesvolle projecten te realiseren. De door Codeless ontwikkelde, unieke Record, Analyse, Build methodiek helpt daarbij om nabouwprojecten efficiënt uit te voeren.

Marc Vos
Junior Consultant

Bij Codeless heb ik gevonden waar ik naar op zoek was: werken op het snijvlak van Business en IT. Inmiddels ben ik betrokken geweest bij verschillende nabouw trajecten waar, met behulp van onze eigen tools, verschillende bedrijfsapplicaties zijn vervangen. Het leukste gedeelte begint na het nabouw traject, als je samen met de klant kan nadenken over uitbreidingen/verbeteringen. Het werk is zeer uitdagend onder andere door de grote diversiteit van klanten, met ieder hun eigen vraagstukken.

Solliciteer direct

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, bevlogen professionals.

Mail een motivatiebrief met uitgebreide CV naar: hr@codeless.com.

Heb je nog vragen, bel dan met Evelien Hardenbol – kantooruren +31 (0)78 653 44 48 –
of kijk ook eens op www.codeless.com

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld en wordt derhalve ook niet beantwoord.