ANWB Medical Air Assistance

Codeless creëert planningstool voor ANWB traumahelikopters

ANWB Medical Air Assistance

Codeless creëert planningstool voor ANWB traumahelikopters

KLANTBEOORDELING 8+       Robert Heidekamp: “Codeless heeft de belofte 100% waargemaakt”

“We hebben twee jaar lang allerlei kant-en-klare applicaties bekeken, maar niks voldeed. Codeless kwam na één gesprek met een proof-of-concept die meteen in de roos was. Vanuit daar zijn we samen gaan bouwen. En het resultaat is briljant.” – Robert Heidekamp – Ground operations manager.

Codeless kwam eind 2015 in contact met Robert Heidekamp van ANWB Medical Air Assistance, de organisatie die door heel Nederland verantwoordelijk is voor de inzet van traumahelikopters. Robert was op zoek naar software waarin planning en administratie samen kwamen, software dat berekeningen automatisch doorvoert, software dat overzichtelijk en to the point is en bovendien mooi oogt. Voor grote passagiersvliegmaatschappijen bestaan al vele kant- en klare programma’s, kleine vliegbedrijven werken eenvoudigweg met Excel-sheets. Maar voor ANWB Medical Air Assistance bestond geen geschikte applicatie die voldeed aan alle eisen en wensen. Gelukkig kon Codeless helpen.

Is standaard software voor u ook geen optie? Vraag naar de mogelijkheden.

LEES MEER ONDER DE VIDEO


BINNEN  EEN  WEEK EEN PROOF-OF-CONCEPT

Robert: “Een week nadat we contact opnamen met Codeless, zat het team bij ons op kantoor. We hebben uitgelegd waar we behoefte aan hadden, stuurden wat schema’s, formulieren en Excel-sheets op en korte tijd later presenteerde Codeless een eerste proof of concept dat ongelooflijk goed aansloot op onze wensen. Gewoon even ter indicatie van de mogelijkheden. Dat vind ik nog steeds zo briljant.”

Heeft u een vergelijkbare uitdaging? Neem contact op.

Uiteraard moesten vanuit het proof-of-concept nog vele stappen gezet worden. En dus ging Codeless samen met Robert en een collega het verdere proces in. Robert zegt daarover het volgende: “Ook zoiets waanzinnigs: Nadat we besloten om samen aan de slag te gaan, hebben we een aantal sessies hier op kantoor gehad. Daarbij vertelden wij hoe ons proces in elkaar zit, van A tot Z. Twee weken later kwam Codeless bij ons terug. Toen hebben we het andersom gedaan: Zij vertelden ons wat we doen. En dat was heel verhelderend. Dat heeft ons veel vertrouwen gegeven.”

GOEDE SERVICE – ZELFS OP 1 JANUARI
Een jaar lang hebben Codeless en ANWB Medical Air Assistance nauw samengewerkt. Robert geeft hierbij aan dat hij het zeer waardeerde dat op de startdatum een deel van het Codeless team beschikbaar was om indien nodig iets aan te passen, ook al was dat op 1 januari. “Op de eerste dag van het nieuwe jaar startten we met het nieuwe systeem en ook al had zowel Codeless als wij uitvoerig getest, er ging toch wat mis. Daar was ik best even gefrustreerd over. En precies op zo’n moment is het dus fijn dat de mannen van Codeless zo kalm zijn. “We gaan er meteen naar kijken” zeiden ze. En een paar uur later: “Het probleem is opgelost”. Heel erg prettig. Wat wil je nog meer?!”

Volgens Robert is Codeless klantgericht, doortastend, kundig, bereikbaar en integer. “Kijk, ze zijn natuurlijk ook heel erg goed in software bouwen, maar de manier waarop zij werken, hoe zij de klant benaderen, dat maakt het écht een prettige partij om mee in zee te gaan.”

Is standaard software voor u ook geen optie? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer cases

Een greep uit onze klanten


MAATWERKSOFTWARE VOOR AGRICULTUUR BEDRIJF

In deze nichemarkt is het bijna onmogelijk om een geïntegreerde softwareoplossing te vinden. De maatwerksoftware…


NIEUWE
FRONT-END VOOR HATTELAND AUTOSTORE
Een geavanceerde front-end dat naadloos aansluit op een maatwerk ERP en geautomatiseerd warehouse.


NIEUWE ERP SOFTWARE VOOR OLIE EN GAS INDUSTRIE
Een uniek IT-landschap, nagebouwd in een enkel ERP software toepassing. Vanwege een faillissement van…

“Codeless kwam na één gesprek met een proof-of-concept die meteen in de roos was en heeft de belofte 100% waargemaakt.”

Robert HeidekampANWB Medical Air Assistance

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op