Hatteland Autostore

Een geavanceerde front-end met een naadloze aansluiting

“In deze case was de uitdaging om alles goed aan te laten sluiten op een maatwerk ERP en het geautomatiseerde warehouse”

De front-end van de applicatie was gekoppeld aan de Hatteland Autostore back-end software. De grote uitdaging was om een nieuwe front-end te bouwen die naadloos zou aansluiten bij de bestaande ERP software en het volledig geautomatiseerde warehouse van Hatteland Autostore. Codeless heeft hier gekozen voor de Slim Software nabouwen methode.

De software waarmee men werkte had te veel functionaliteiten die niet werden gebruikt. Bepaalde functies veroorzaakten zelfs compatibiliteitsproblemen met de maatwerk ERP software. Daarnaast was de interface niet gebruiksvriendelijk en moeilijk te begrijpen.

Door alle functionaliteit op zijn plaats te laten, maar een betere, gebruiksvriendelijke interface te creëren, is het aantal mensen binnen de organisatie die met de applicatie kan werken sterk gestegen. De architectuur achter de software werd tevens vereenvoudigd. Alleen de functies en functionaliteiten die men echt nodig had, bleven over. Het resultaat; geen extra downtimes van de Autostore meer en de prestaties zijn weer in lijn met de wensen en eisen van de organisatie.

Is standaard software voor u ook geen optie? Vraag naar de mogelijkheden.

Meer cases

Een greep uit onze klanten


PLANNINGSTOOL VOOR DE TRAUMA HELIKOPTER VAN ANWB
Complexe regelgeving en Excel-logica nagebouwd tot één geïntegreerde planningsoplossing.


VER
NIEUWDE SOFTWARE: CARGO PLANNING & CALCULATOR
De opdracht: een complexe cargo-calculator vernieuwen die in een verouderde programmeertaal was geschreven.


NIEUWE ERP SOFTWARE VOOR OLIE EN GAS INDUSTRIE
Een uniek IT-landschap, nagebouwd in een enkel ERP software toepassing. Vanwege een faillissement van…

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op