SOFTWARE AANPASSEN NAAR DE LAATSTE WET- EN REGELGEVING, OOK GDPR

Codeless bouwt uw huidige software na met inachtneming van de nieuwste wet- en regelgeving.

U kent ons waarschijnlijk van:

Codelss in de media

Breng uw software in lijn met de huidige wet- en regelgeving

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Implementeren van nieuwe wet- en regelgeving

Binnen verschillende branches vraagt wet- en regelgeving regelmatig om aanpassing van uw software. Het is al een uitdaging voor bedrijven waarbij de software nog aangepast kan worden, laat staan voor de bedrijven waarbij deze niet meer mogelijk is.

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Dezelfde software, met nieuwe wet- en regelgeving

Codeless neemt uw huidige software als uitgangspunt. Op basis van de bestaande software worden de programma’s nagebouwd en direct aangepast om te voldoen aan de huidige wet en regelgeving. Daar er voor uw medewerkers zo min mogelijk veranderd kunt u snel overstappen en hoeft u zich geen zorgen te maken over toekomstige audits.

Uitvoerige ervaring met wet- en regelgeving

Het aanpassen van software aan nieuwe wet- en regelgeving is Codeless toevertrouwd. Al jaren werken de specialisten van Codeless samen met branche-specialisten om de regelgeving in nagebouwde software in te passen. Tijd om een afspraak te maken? Bel ons op 078 303 05 00

Onder andere deze bedrijven gingen u voor:

CBS Codeless
Damen Shipyards
Barentz Codeless
Kroon Oil Codeless

CODELESS TECHNOLOGY

De slimste software nabouwer van Nederland


Met een team van 70 gedreven professionals en gespecialiseerde tools staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Bij ons staan uitlijning van stakeholders, de eindgebruiker, het bedrijfsproces en het zo slim mogelijk nabouwen van software op de eerste plaats. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar de nieuwe software.

Ontdek hoe Codeless u kan helpen met Compliance

Contact Algemeen

Algemeen contact formulier