Automatisch software omzetten met ‘1 druk op de knop’?

Slimme bedrijven kiezen voor geautomatiseerde Code Conversie

Een greep uit onze klanten

✓ Risicoloze transitie naar nieuwe bedrijfssoftware | ✓ planningssoftware, ERP & CRM software en meer | ✓ 70 specialisten | ✓ 30 jaar ervaring

Geautomatiseerde Code Conversie

Ontdek hoe het voor uw bedrijf werkt.

1. Uitlijnen

Bij het uitlijnen bepalen we samen met u de scope, kosten en uitkomsten van het conversieproject. Zo maakt u de juiste keuzes.

2. Converteren

Uw oude systeem is compleet geconverteerd, live gezet en klaar om aangepast of doorontwikkeld te worden.

3. Aanpassen

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en voer aanpassingen door die u altijd al wilde hebben

4. Innoveren

Formuleer uw digitale strategie door innovatie toe te passen en zet hiermee stappen om de concurrentie voor te blijven.

Laat ons u overtuigen. Vraag een gratis broncode scan aan.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

1. UITLIJNEN

Intake

Helpt u de juiste keuzes te maken.

De eerste stap in een software conversie project is een intake gesprek. We verzamelen uw wensen en eisen betreffende het bronplatform en het target platform. Op basis van recordings, het gewenste target platform, het aantal regels broncode en uw gewenste kwaliteitsstandaarden van de nieuwe coding wordt een inschatting gemaakt voor het converteren van uw systeem. Doordat de omvang, het budget en het eindresultaat duidelijk zijn, kunt u snel een overwogen beslissing nemen.

Wat mag u verwachten

 • Een heldere scope
 • Inzicht in de benodigde investeringen
 • Helder pad naar het target platform

2. Converteren

Converteren

Het automatisch omzetten van de broncode van uw systeem.

Door gebruik te maken van zeer gespecialiseerde tooling wordt uw broncode omgezet naar de code van uw target platform. Afhankelijk van de complexiteit van het doel en target platform wordt een mapping gemaakt tussen de twee talen. Nadat onze tooling de conversie succesvol heeft doorlopen starten we met het aanpassen van de coding naar coding zoals die normaal gesproken wordt geschreven

Wat mag u verwachten

 • Uw broncode (deels) omgezet naar het target platform

Refactoren

Automatische conversie tooling levert niet altijd coding op zoals je deze geschreven zou worden in dezelfde taal. Zo blijven bijvoorbeeld oude structuren achter of zijn er bepaalde componenten gebruikt die in de nieuwe taal of omgeving niet meer beschikbaar zijn of anders gebruikt kunnen worden. Door de extra refactoring schroeven wij de gegenereerde broncode op tot uw gewenste niveau. U kunt zelf kiezen hoe ver wij hierin gaan. Afhankelijk van de eisen die tijdens het intake gesprek gedefinieerd zijn kunnen we de coding aan uw kwaliteitsstandaard laten voldoen.

Wat mag u verwachten

 • Applicatie volledig omgezet naar het nieuwe platform

Valideren

Zodra het nieuwe systeem gereed is, is het tijd om te controleren of uw oude en nieuwe systemen zich hetzelfde gedragen. In deze fase hebben beide applicaties dezelfde schermen en dezelfde gegevens. Onderdeel van het validatieproces zijn de opnamen die eerder zijn gemaakt. Deze opnames worden gebruikt als testcase bij het vergelijken van het oude systeem met het nieuwe systeem.

Wat mag u verwachten

 • Bewijs dat uw oude en nieuwe applicatie functioneel hetzelfde zijn
 • Flexibiliteit in het kiezen van een datum voor livegang
codeless-copy-innovate-2copy-golive

Go live & Support

Door deze risicomijdende methode te volgen ontstaat een nieuwe versie van de software die de gebruikers binnen uw organisatie direct herkennen. Daarnaast is deze voorzien van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hoewel het een grote invloed kan hebben op toekomstige kansen van uw bedrijf, heeft dit tijdens de overgangsfase een zeer lage impact. Er zijn maar een paar dagen nodig om de gebruikers bekend te maken met het nieuwe uiterlijk van de applicatie.

Wat mag u verwachten

 • Een Agile organisatie die snel wijzigingen kan doorvoeren aan haar software.

3. Aanpassen

Verbeteringen die u al lang had willen hebben

Zodra uw gebruikers gewend zijn aan de nieuwe applicatie, is het tijd om te optimaliseren. Wanneer gebruikers de overgang naar het nieuwe systeem hebben gemaakt, kunnen we de huidige bedrijfsprocessen gaan verbeteren. Omdat slechts één element in de vergelijking verandert, namelijk het proces (niet de technologie), zullen gebruikers zich snel aanpassen aan de nieuwe situatie. Zo kunt u de update doorvoeren die u altijd al had willen hebben. Omdat de “grote” overstap al heeft plaatsgevonden worden deze nieuwe releases gezien als optimalisaties en is er weinig weerstand om deze door te voeren.

Wat mag u verwachten

 • Gemakkelijk de geoptimaliseerde bedrijfsprocessen die u altijd al had willen hebben

4. Innoveren

Continueer uw roadmap

Nu is het tijd om de volgende stap te zetten en strategische innovaties door te voeren. Technisch houdt niets u meer tegen om wijzigingen aan te brengen en de digitale interactie met uw klanten en leveranciers te verbeteren. Maak gebruik van alle investeringen die u heeft gedaan en kijk waar u snel momentum kan aanbrengen en een voorsprong te creëeren op uw concurrentie.

Wat mag u verwachten

 • In staat zijn te starten met uw nieuwe roadmap
 • De start van een nieuwe voorsprong op de concurrentie

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op