CRM software moderniseren

Risicoloos verouderde CRM software vernieuwen

CRM software vernieuwen

CRM software (Customer Relationship Management software) is software voor geautomatiseerd klantbeheer en zorgt ervoor dat klantgegevens op een zo hoog mogelijk niveau geanalyseerd worden, waardoor u en uw werknemers de klant beter kunnen horen, begrijpen en bedienen. Binnen CRM oplossingen leidt met name dit laatste tot trouwere klanten, meer klanten, beter aansluitende klanten en dus hogere inkomsten. Met een goede CRM applicatie kunt u de klantgegevens eenvoudig bijhouden en zorgt het er bovendien voor dat u minder gegevens in hoeft te voeren. Daarnaast kunt u CRM ook toepassen op partners, collega’s en leveranciers. Hoe u het ook wendt of keert, met behulp van goed CRM pakket begrijpt u de partijen waarmee u zaken doet stukken beter. En dat levert zowel letterlijk als figuurlijk winst op. 

Wanneer is het verstandig om uw CRM software te vernieuwen?

Waarschijnlijk heeft uw bedrijf in het verleden al CRM software aangeschaft en geïmplementeerd. En die software ondersteunt u ook ongetwijfeld op een aantal vlakken. Maar we achten de kans groot dat er in de loop der jaren diverse interessante gegevens bij zijn gekomen, die u graag vast zou leggen, maar waar uw huidige CRM systeem geen ruimte voor biedt. En dat terwijl het uw customer relationship management en klanten beheer wel degelijk ten goede zou komen. En daarnaast zijn er vast een aantal invulvelden dat u standaard leeg laat, omdat die velden voor u helemaal niet van toepassing zijn. Tot slot is er dan nog de GDPR wetgeving die bepaalde bedrijven bepaalde verplichtingen oplegt en wanneer u uw CRM software een aantal jaar terug heeft aangeschaft, is de kans aanzienlijk dat uw software niet meer voldoet aan deze wetgeving.

CRM software vernieuwen?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Een CRM software toepassing die naadloos aansluit op uw business;
  • Een CRM software toepassing die alle functionaliteiten bevat die u nodig heeft;
  • Een CRM software toepassing die over geen enkele overbodige functionaliteit beschikt;
  • Een CRM software toepassing die uw medewerkers al ‘door en door kennen’.

Waarom uw CRM software laten vernieuwen door Codeless?

Zoals u misschien al doorheeft, denken we bij Codeless net even anders na over het ontwikkelen van software. We kijken niet naar de mogelijkheden die grotendeels op uw bedrijf aan zouden kunnen sluiten. Nee, we creëren mogelijkheden die sowieso volledig op uw bedrijf aansluiten. We bouwen, samen met u, een toepassing dat uw organisatie, onder leiding van een management met visie, naar een hoger plan trekt. Het vernieuwen van software zoals een CRM programma kan hoge kosten en vervelende risico’s met zich meebrengen. Codeless is echter gespecialiseerd in het zo risicomijdend mogelijk vernieuwen van dit soort software toepassingen. Wanneer wij CRM software vernieuwen, is de impact zo minimaal mogelijk. Dus vertel ons vooral waar u behoefte aan heeft!

Over Codeless

We denken graag met u mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw CRM software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in middels onderstaande knop. We helpen u graag verder! 

U bent in goed gezelschap

Vele grote en kleine organisaties maken gebruik van de software van Codeless.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software