AUTOSTORE SOFTWARE AANSTUREN

Wij integreren software in uw unieke autostore configuratie en versnellen uw IT ambities

Dienst

AUTOSTORE SYSTEMEN VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Moderne front-end met naadloze aansluiting op autostore

Autostore is een geautomatiseerd magazijnsysteem. Dit specifieke systeem zal geautomatiseerd het orderpicking voor u uitvoeren. Het werkt met robots die zich op een rails over het rooster bewegen om de goederen te leveren aan geïntegreerde order-verzamelstations. Een dergelijk orderpick systeem is volledig geautomatiseerd en zorgt ervoor dat producten efficiënt worden verwerkt. Beschikt uw bedrijf over een autostore systeem, dan zorgt dat voor een verlaging van het energieverbruik, verlaging van onderhoudskosten en minder benodigde ruimte.

Aansluiting van uw ERP-/WMS systeem op uw autostore

Autostore systemen worden veelal geleverd met daarop aansluitend standaard warehouse managementsystemen (WMS). Deze systemen sturen de autostore dan voor u aan. Maar voor bedrijven die reeds met op maat gemaakte ERP- of WMS systemen werken, is het leveren van een standaard WMS  zeker geen voordeel. In de huidige tijd van robotisering waarin het steeds belangrijker wordt om de juiste goederen op tijd te leveren zijn geautomatiseerde magazijnsystemen erg waardevol.

Codeless is gespecialiseerd in het koppelen van deze geautomatiseerde magazijnsystemen met uw (op maat gemaakte) ERP of WMS. De systemen worden veelal geleverd met een standaard WMS die de autostore voor u aansturen. Voor bedrijven die zeer op maat gemaakte ERP of WMS systemen hebben draaien is dit niet altijd een voordeel. Het maatwerk van uw draaiende WMS dient namelijk ook gekoppeld te kunnen worden aan het standaard systeem dat meegeleverd wordt.

De voordelen van slim Autostore aansturen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Integratie van ERP / WMS en autostore software?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Naadloze integratie tussen de diverse systemen;

  • Uitstekend functioneren van uw processen;

  • Voorsprong op uw concurrentie.

Over Codeless

We denken graag met u mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde systemen nabouwen en deze systemen doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwende aansluiting van uw Autostore systeem, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op