Dienst

CRM SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Dienst

CRM SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Voor CRM op het hoogste niveau…

LAAT CODELESS UW CRM SOFTWARE VERNIEUWEN

CRM – oftewel Customer Relationship Management – staat voor geautomatiseerd klantbeheer; software dat ervoor zorgt dat klantgegevens op een zo hoog mogelijk niveau geanalyseerd worden, waardoor u en uw werknemers de klant beter kunnen horen, begrijpen en bedienen. Met name dit laatste leidt tot trouwere klanten, meer klanten, beter aansluitende klanten en dus hogere inkomsten. Overigens kunt u CRM ook toepassen op partners, collega’s en leveranciers. Hoe u het ook wendt of keert, met behulp van goede CRM software, begrijpt u de partijen waarmee u zakendoet, stukken beter. En dat levert zowel letterlijk als figuurlijk winst op.

Wanneer is het verstandig om uw CRM software te vernieuwen?

Waarschijnlijk heeft uw bedrijf in het verleden al CRM software aangeschaft en geïmplementeerd. En die software ondersteunt u ook ongetwijfeld op een aantal vlakken. Maar we achten de kans groot dat er in de loop der jaren diverse interessante gegevens bij zijn gekomen, die u graag vast zou leggen, maar waar uw huidige CRM software geen ruimte voor biedt. En dat terwijl het uw customer relationship management wel degelijk ten goede zou komen. En daarnaast zijn er vast een aantal invulvelden dat u standaard leeg laat, omdat die velden voor u helemaal niet van toepassing zijn. Tot slot is er dan nog de GDPR wetgeving die bepaalde bedrijven bepaalde verplichtingen oplegt en wanneer u uw CRM software een aantal jaar terug heeft aangeschaft, is de kans aanzienlijk dat uw software niet meer voldoet aan deze wetgeving.

Is standaard CRM software voor u ook geen optie? Vraag naar de mogelijkheden.

De voordelen van slim CRM software nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Waarom uw CRM software laten vernieuwen door Codeless?

Zoals u misschien al doorheeft, denken we bij Codeless net even anders na over het ontwikkelen van software. We kijken niet naar de mogelijkheden die grotendeels op uw bedrijf aan zouden kunnen sluiten. Nee, we creëren mogelijkheden die sowieso, volledig op uw bedrijf aansluiten. We bouwen, samen met u, een toepassing dat uw organisatie, onder leiding van een management met visie, naar een hoger plan trekt. Het vernieuwen van software kan hoge kosten en vervelende risico’s met zich meebrengen. Codeless is echter gespecialiseerd in het zo risicomijdend mogelijk vernieuwen van dit soort software toepassingen. Indien wij CRM software vernieuwen, is de impact zo minimaal mogelijk. Dus vertel ons vooral waar u behoefte aan heeft!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Meer informatie?

Codeless denkt graag met u  mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw CRM software, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Meer weten?

Wij bespreken graag uw mogelijkheden
Neem vrijblijvend contact op