CRM SOFTWARE NABOUWEN

Wij vernieuwen en moderniseren uw huidige CRM software zodat u klaar bent voor de toekomst

Dienst

CRM SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

CRM software vernieuwen

CRM software (Customer Relationship Management software) is software voor geautomatiseerd klantbeheer en zorgt ervoor dat klantgegevens op een zo hoog mogelijk niveau geanalyseerd worden, waardoor u en uw werknemers de klant beter kunnen horen, begrijpen en bedienen. Binnen CRM oplossingen leidt met name dit laatste tot trouwere klanten, meer klanten, beter aansluitende klanten en dus hogere inkomsten. Met een goede CRM applicatie kunt u de klantgegevens eenvoudig bijhouden en zorgt het er bovendien voor dat u minder gegevens in hoeft te voeren. Daarnaast kunt u CRM ook toepassen op partners, collega’s en leveranciers. Hoe u het ook wendt of keert, met behulp van goed CRM pakket begrijpt u de partijen waarmee u zaken doet stukken beter. En dat levert zowel letterlijk als figuurlijk winst op.

Wanneer is het verstandig om uw CRM software te vernieuwen?

Waarschijnlijk heeft uw bedrijf in het verleden al CRM software aangeschaft en geïmplementeerd. En die software ondersteunt u ook ongetwijfeld op een aantal vlakken. Maar we achten de kans groot dat er in de loop der jaren diverse interessante gegevens bij zijn gekomen, die u graag vast zou leggen, maar waar uw huidige CRM systeem geen ruimte voor biedt. En dat terwijl het uw customer relationship management en klanten beheer wel degelijk ten goede zou komen. En daarnaast zijn er vast een aantal invulvelden dat u standaard leeg laat, omdat die velden voor u helemaal niet van toepassing zijn. Tot slot is er dan nog de GDPR wetgeving die bepaalde bedrijven bepaalde verplichtingen oplegt en wanneer u uw CRM software een aantal jaar terug heeft aangeschaft, is de kans aanzienlijk dat uw software niet meer voldoet aan deze wetgeving.

De voordelen van slim CRM software nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Waarom uw CRM software laten vernieuwen door Codeless?

Zoals u misschien al doorheeft, denken we bij Codeless net even anders na over het ontwikkelen van software. We kijken niet naar de mogelijkheden die grotendeels op uw bedrijf aan zouden kunnen sluiten. Nee, we creëren mogelijkheden die sowieso volledig op uw bedrijf aansluiten. We bouwen, samen met u, een toepassing dat uw organisatie, onder leiding van een management met visie, naar een hoger plan trekt. Het vernieuwen van software zoals een CRM programma kan hoge kosten en vervelende risico’s met zich meebrengen. Codeless is echter gespecialiseerd in het zo risicomijdend mogelijk vernieuwen van dit soort software toepassingen. Wanneer wij CRM software vernieuwen, is de impact zo minimaal mogelijk. Dus vertel ons vooral waar u behoefte aan heeft!

Over Codeless

We denken graag met u  mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw CRM software, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op