VISUAL BASIC 6 SOFTWARE VERNIEUWEN

Wij migreren uw huidige VB6 software geautomatiseerd naar een moderne variant

Dienst

VISUAL BASIC 6 APPLICATIES VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Visual Basic 6 software vernieuwen

Visual Basic 6 (VB6) is een van de meest gebruikte programmeertalen binnen Microsoft-omgevingen. Het support ervan is echter in 2008 al officieel opgezegd waardoor VB6 software end-of-life is. Maar er zijn nog veel bedrijven die gebruik maken van software die is ontwikkeld in deze oudere taal. Door de veroudering én het ontbreken van support loopt uw bedrijf risico op onder andere aanvallen van buitenaf, zoals ransomware en malware.

Wanneer is het verstandig om uw VB6 software te vernieuwen?

De applicaties in de oude programmeertaal functioneren over het algemeen uitstekend en de vele gebruikers werken doorgaans met plezier en gemak met deze applicaties. Vaak ook worden de applicaties functioneel nog uitgebreid en liggen er toekomstwensen om extra functionaliteiten te implementeren.

Maar het risico op ransomware en malware is ondertussen zeker aanwezig en ontwikkelaars die nog met de oude applicaties kunnen werken, zijn schaars. Het vinden van nieuwe ontwikkelaars die willen werken in deze taal blijkt bovendien lastig. De noodzaak tot moderniseren van deze applicaties is er wel, maar de tijd en het budget om dit te doen is er simpelweg niet.

De voordelen van slim Microsoft Visual Basic 6 software nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

VB6 software vernieuwen?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Uw applicatie snel en effectief overgezet naar .net C# met Winforms of HTML5;

  • Een veilige en weer te onderhouden applicatie;

  • Mogelijkheid tot verbeteringen die u al lang had willen hebben.

De voordelen van vernieuwde programmeertaal

Het omzetten van een dergelijke applicatie naar .Net C# winforms of .Net C# met HTML5 zorgt voor een veiligere en eenvoudiger te beheren applicatie. Codeless is gespecialiseerd in het automatisch omzetten van broncode van Visual Basic 6 naar een moderne variant. Na het automatisch omzetten volgt er een fase waarin de code wordt gerefactored. De opgeleverde code is hiermee direct herkenbaar en onderhoudbaar voor uw eigen IT afdeling en kunt u de volgende innovatieslag uitvoeren.

Over Codeless

We denken graag met u mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw Visual Basic 6 applicatie, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 30 30 500. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Official Partner and distributor of

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op