Dienst

VISUAL BASIC 6 APPLICATIES VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Dienst

VISUAL BASIC 6 APPLICATIES VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Laat uw oude VB6 programmeertaal vernieuwen

OOK MET SCHAARSE RESOURCES IS HET MOGELIJK OM UW APPLICATIES TE VERNIEUWEN

Visual Basic 6 (VB6) is een van de meest gebruikte programmeertalen binnen Microsoft-omgevingen. Het support ervan is echter in 2008 al officieel opgezegd en er zijn nog veel bedrijven die gebruik maken van software die is ontwikkeld in deze oudere taal. Door de veroudering én het ontbreken van support loopt uw bedrijf risico op onder andere aanvallen van buitenaf, zoals ransomware en malware.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Wat gebeurt er in het geval van verouderde Visual Basic 6 applicaties?

De applicaties in de oude programmeertaal functioneren over het algemeen uitstekend en de vele gebruikers werken doorgaans met plezier en gemak met deze applicaties. Vaak ook worden de applicaties functioneel nog uitgebreid en liggen er toekomstwensen om extra functionaliteiten te implementeren.

Maar het risico op ransomware en malware is ondertussen zeker aanwezig en ontwikkelaars die nog met de oude applicaties kunnen werken, zijn schaars. Het vinden van nieuwe ontwikkelaars die willen werken in deze taal blijkt bovendien lastig. De noodzaak tot moderniseren van deze applicaties is er wel, maar de tijd en het budget om dit te doen is er simpelweg niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

De voordelen van slim Visual Basic 6 software nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Laat Codeless uw VB6 vernieuwen

DIT LEVERT HET OP:

  • Uw applicatie snel en effectief overgezet naar .net C# met Winforms of HTML5;

  • Een veilige en weer te onderhouden applicatie;

  • Mogelijkheid tot verbeteringen die u al lang had willen hebben.

De voordelen van vernieuwde programmeertaal

Het omzetten van een dergelijke applicatie naar .net C# winforms of .net C# met HTML5 zorgt voor een veiligere en eenvoudiger te beheren applicatie. Codeless is gespecialiseerd in het automatisch omzetten van broncode van Visual Basic 6 naar een moderne variant. Na het automatisch omzetten volgt er een fase waarin de code wordt gerefactored. De opgeleverde code is hiermee direct herkenbaar en onderhoudbaar voor uw eigen IT afdeling en kunt u de volgende innovatieslag uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Meer informatie?

Codeless denkt graag met u  mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw Visual Basic 6 applicatie, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Official Partner and distributor of

Meer weten?

Wij bespreken graag uw mogelijkheden
Neem vrijblijvend contact op