Kunt u uw huidige software niet langer doorontwikkelen?

Codeless moderniseert uw software zodat u alle functionaliteiten in de toekomst kunt blijven gebruiken.

U kent ons waarschijnlijk van:

Codelss in de media

Waarom voortbouwen op al het goede van uw huidige software de juiste optie is:

codeless-advantages-same-screens
codeless-copy-innovate-2copy-golive
codeless-advantages-same-screens

Bewezen software moet je koesteren, niet afschrijven

Waarom zou je bestaande software afschrijven, terwijl deze goed functioneert? Jarenlange kennis en kunde van medewerkers wordt met nieuwe systemen overboord gegooid. Dat is zonde. Zorg dat u uw software zó moderniseert dat uw bedrijf het in de toekomst kan blijven gebruiken.

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Herkenbare schermen, in nieuwe technologie.

Hoe werkt dat dan? Codeless neemt de huidige software als uitgangspunt en bouwt deze op een slimme manier na. De software is hierna technologisch volledig up to date en voldoet aan de laatste standaarden. Tegelijkertijd veranderd er voor uw medewerkers zo min mogelijk waardoor alle kennis behouden en inzetbaar blijft.

Eenvoudig, dus kostenefficiënt

Dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Dankzij de beproefde Codeless-methode kunnen we elke business-toepassing redelijk eenvoudig nabouwen. We leveren slimme software op een kostenefficiënte manier. Tijd voor een afspraak? Bel ons op 078 303 10 83

Onder andere deze bedrijven gingen u voor:

CBS Codeless
Damen Shipyards
Barentz Codeless
Kroon Oil Codeless

CODELESS TECHNOLOGY

De slimste software nabouwer van Nederland


Met een team van 70 gedreven professionals en gespecialiseerde tools staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Bij ons staan uitlijning van stakeholders, de eindgebruiker, het bedrijfsproces en het zo slim mogelijk nabouwen van software op de eerste plaats. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar de nieuwe software.

Ontdek hoe Codeless u kan helpen

Contact Algemeen

Algemeen contact formulier