Mobiele medische assistentie

Van meerdere excel-sheets naar planningstool voor ANWB traumahelikopters

4.4/5

Beoordeling 8,2 / 10

Mobiele medische assistentie
Van meerdere excel-sheets naar planningstool voor ANWB traumahelikopters
Mobiele medische assistentie
Van meerdere excel-sheets naar planningstool voor ANWB traumahelikopters
Previous
Next

Codeless kwam eind 2015 in contact met Robert Heidekamp van ANWB Medical Air Assistance, de organisatie die door heel Nederland verantwoordelijk is voor de inzet van traumahelikopters. Robert was op zoek naar software waarin planning en administratie samen kwamen, software dat berekeningen automatisch doorvoert, software dat overzichtelijk en to the point is en bovendien mooi oogt. Voor grote passagiersvliegmaatschappijen bestaan al vele kant- en klare programma’s, kleine vliegbedrijven werken eenvoudigweg met Excel-sheets. Maar voor ANWB Medical Air Assistance bestond geen geschikte applicatie die voldeed aan alle eisen en wensen. Gelukkig kon Codeless helpen.

Binnen een week een proof-of-concept

Robert: “Een week nadat we contact opnamen met Codeless, zat het team bij ons op kantoor. We hebben uitgelegd waar we behoefte aan hadden, stuurden wat schema’s, formulieren en Excel-sheets op en korte tijd later presenteerde Codeless een eerste proof of concept dat ongelooflijk goed aansloot op onze wensen. Gewoon even ter indicatie van de mogelijkheden. Dat vind ik nog steeds zo briljant.”

Uiteraard moesten vanuit het proof-of-concept nog vele stappen gezet worden. En dus ging Codeless samen met Robert en een collega het verdere proces in. Robert zegt daarover het volgende: “Ook zoiets waanzinnigs: Nadat we besloten om samen aan de slag te gaan, hebben we een aantal sessies hier op kantoor gehad. Daarbij vertelden wij hoe ons proces in elkaar zit, van A tot Z. Twee weken later kwam Codeless bij ons terug. Toen hebben we het andersom gedaan: Zij vertelden ons wat we doen. En dat was heel verhelderend. Dat heeft ons veel vertrouwen gegeven.”

Goede service – zelfs op 1 Januari

Een jaar lang hebben Codeless en ANWB Medical Air Assistance nauw samengewerkt. Robert geeft hierbij aan dat hij het zeer waardeerde dat op de startdatum een deel van het Codeless team beschikbaar was om indien nodig iets aan te passen, ook al was dat op 1 januari. “Op de eerste dag van het nieuwe jaar startten we met het nieuwe systeem en ook al had zowel Codeless als wij uitvoerig getest, er ging toch wat mis. Daar was ik best even gefrustreerd over. En precies op zo’n moment is het dus fijn dat de mannen van Codeless zo kalm zijn. “We gaan er meteen naar kijken” zeiden ze. En een paar uur later: “Het probleem is opgelost”. Heel erg prettig. Wat wil je nog meer?!”

Volgens Robert is Codeless klantgericht, doortastend, kundig, bereikbaar en integer. “Kijk, ze zijn natuurlijk ook heel erg goed in software bouwen, maar de manier waarop zij werken, hoe zij de klant benaderen, dat maakt het écht een prettige partij om mee in zee te gaan.”

“We hebben twee jaar lang allerlei kant-en-klare applicaties bekeken, maar niks voldeed. Codeless kwam na één gesprek met een proof-of-concept die meteen in de roos was. Vanuit daar zijn we samen gaan bouwen. En het resultaat is briljant.”

4.3/5

Beoordeling 8,2 / 10

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software