MIGREREN VAN SOFTWARE PLATFORM?

Codeless migreert uw software en maakt het toekomstbestendig.

U kent ons waarschijnlijk van:

Codelss in de media

Eenvoudig uw software omzetten naar huidige standaarden

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Niet ondersteunde software is geen optie

Het is bekend: niet ondersteunde software blijven gebruiken, is voor veel mensen verleidelijk. Maar uiteindelijk levert het altijd problemen op. Bouw voort op de huidige functionaliteiten van uw software, zodat deze toekomstbestendig wordt en blijft.

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Dezelfde software, weer ondersteunt en toekomstbestendig

Codeless neemt uw huidige software als uitgangspunt. Op basis van de bestaande software worden programma’s aangepast en toekomstbestendig gemaakt. Voor medewerkers verandert er zo weinig mogelijk. Zo behouden medewerkers hun expertise en kennis.

Snel en slim software ondersteund en bruikbaar

Dat hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Dankzij de beproefde Codeless-methode kunnen we elke business-toepassing redelijk eenvoudig nabouwen. We leveren slimme software op een kostenefficiënte manier. Tijd om een afspraak te maken? Bel ons op 078 303 10 83.

Onder andere deze bedrijven gingen u voor

CBS Codeless
Damen Shipyards
Barentz Codeless
Kroon Oil Codeless

CODELESS TECHNOLOGY

De slimste software nabouwers van Nederland


Met een team van 70 gedreven professionals en gespecialiseerde tools staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Bij ons staan uitlijning van stakeholders, de eindgebruiker, het bedrijfsproces en het zo slim mogelijk nabouwen van software op de eerste plaats. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar de nieuwe software.

Ontdek hoe Codeless u kan helpen

Contact Algemeen

Algemeen contact formulier