Codeless Nearshoring

Nearshoring is het outsourcen van processen en activiteiten naar directe buurlanden. Voordeel van nearshoring ten opzichte van offshoring is dat kortere afstanden, vergelijkbare cultuur en werkethiek de communicatie en support gemakkelijker maakt. Nearshoring zorgt voor een verlaging van de druk op de eigen organisatie, waardoor medewerkers zich meer kunnen richten op de core business.

U kent ons misschien van:

Codelss in de media

Wat is nearshoring volgens Codeless?

Codeless faciliteert de ontwikkeling en onderhoud van uw software. Dat doen wij met meer dan 50 eigen IT professionals vanuit Roemenië, volgens een met succes beproefde werkmethode. Het gaat om goede communicatie, de juiste procedures en afspraken, controle en transparantie.

Wij zijn de specialisten in het uitbesteden van softwareontwikkeling aan hoogopgeleide Roemeense developers. Hierbij staan kwaliteit, snelheid, efficiency, focus, relevantie en rendement voorop. Met 25 jaar IT kennis en gedegen Nearshore ervaring sinds 2005 werken wij voor opdrachtgevers in marktsegmenten als Handel & Logistiek, Financieel, Detailhandel, Land en tuinbouw, Toerisme en Communicatie & Media.

Waarom Codeless Nearshoring?

Codeless is uw partner voor het outsourcen van uw IT processen en activiteiten naar Roemenië. U kunt bij ons terecht voor Requirements & Analysis, Software & productontwikkeling, Application & Business support. Maar ook voor projectmanagement en implementatietrajecten.

Prima kwaliteit, tijd en prijs verhouding

Stabiele teams met hoge arbeidsethos

Sterk resultaatgericht

Aangestuurd vanuit Nederland

Schaalbaar: start small, think big

Prima communicatie en dual shore mogelijkheden

Directe beschikbaarheid

Codeless ontzorgt

Nearshoring die flexibel met u meegroeit.

Bij Codeless kunnen wij uw werkdruk geleidelijk uit handen nemen. U kunt starten met één enkele software engineer als aanvulling op uw projectteam. Waarna we op termijn kunnen opschalen tot uw eigen Nearshoring projectteam, Nearshoring afdeling of bedrijf. De samenstelling, aansturing en de snelheid waarmee hangt af van uw behoefte.

Samenwerkingsvormen en prijsstelling.

Voor meer informatie over onze Software Nearshoring dienstverlening, de verschillende samenwerkingsvormen die mogelijk zijn als de bijbehorende tarieven kunt u contact opnemen met Michael van Schaik  tel. +31 611 509 883 email mvschaik@codeless.com