UW VEROUDERDE SOFTWARE BRENGT VEILIGHEIDSRISICO’S MET ZICH MEE

Codeless moderniseert uw bestaande software zodat u security updates kunt installeren zonder dat u het risico loopt op niet meer werkende software

U kent ons waarschijnlijk van:

Codelss in de media

GEEN ZORGEN DAT UW VERTROUWDE SOFTWARE NIET MEER WERKT NA EEN WINDOWS UPDATE

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Onveilige software is geen optie

Bestaande software afschrijven, omdat deze niet meer aan nieuwe veiligheidseisen voldoet? Dat is kapitaalvernietiging. Zorg ervoor dat uw huidige software nu en in de toekomst beschermd is volgens de laatste security normen.

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Software compatible met de laatste security updates

Codeless neemt uw huidige software als uitgangspunt, zodat uw medewerkers hun ervaringen en werkmethoden kunnen blijven gebruiken. Codeless zorgt ervoor dat de nagebouwde software moeiteloos om kan gaan met security updates.

Al jaren betrouwbare software voor elke branche

Onze specialisten hebben binnen verschillende branches uitegbreide ervaring met het bouwen van betrouwbare software. Van de telecom tot de scheepsbouw, van oliebedrijf tot kennisorganisatie. Tijd om een afspraak te maken? Bel ons op 078 303 10 83

Onder andere deze bedrijven gingen u voor

CBS Codeless
Damen Shipyards
Barentz Codeless
Kroon Oil Codeless

CODELESS TECHNOLOGY

De slimste software nabouwer van Nederland


Met een team van 70 gedreven professionals en gespecialiseerde tools staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Bij ons staan uitlijning van stakeholders, de eindgebruiker, het bedrijfsproces en het zo slim mogelijk nabouwen van software op de eerste plaats. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar de nieuwe software.