SOFTWARE LEVERANCIER FAILLIET?
EN NU?

Codeless bouwt uw bestaande software na en helpt u om lang gewenste wijzigingen door te voeren.

U kent ons waarschijnlijk van:

Codelss in de media

EENVOUDIG UW SOFTWARE OMZETTEN NAAR HUIDIGE STANDAARDEN

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Software zonder ondersteuning draaien is geen optie

Het is bekend: niet ondersteunde software blijven gebruiken, is voor veel mensen verleidelijk. De directe kosten zijn laag, maar uiteindelijk levert het op de lange termijn altijd problemen op. Zorg dat u niet blootgesteld wordt aan deze (beveiligings) risico’s en moderniseer tijdig uw software.

codeless-copy-innovate-2copy-golive

Dezelfde software toekomstbestendig

Codeless neemt uw huidige software als uitgangspunt en bouwt de gewenste functionaliteiten volledig na. Door onze unieke aanpak behouden de medewerkers hun expertise en kennis van het systeem en kunnen we ervoor zorgen dat u snel en eenvoudig over kunt stappen. Daarna zorgen wij ervoor dat u de laatste updates tijdig kunt installeren en dat u op ons kunt rekenen als u support nodig heeft of als u uw software snel aan wilt passen.

Snel en slim uw software weer ondersteund en bruikbaar

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het slim nabouwen van software. Codeless weet op een efficiënte en kosteneffectieve manier uw software weer te moderniseren. En bij de tijd te houden. Tijd om een afspraak te maken? Bel ons op 078 303 10 83

Onder andere deze bedrijven gingen u voor:

CBS Codeless
Damen Shipyards
Barentz Codeless
Kroon Oil Codeless

CODELESS TECHNOLOGY

De slimste software nabouwer van Nederland


Met een team van 70 gedreven professionals en gespecialiseerde tools staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Bij ons staan uitlijning van stakeholders, de eindgebruiker, het bedrijfsproces en het zo slim mogelijk nabouwen van software op de eerste plaats. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar de nieuwe software.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen wanneer uw software leverancier failliet is

Contact Algemeen

Algemeen contact formulier