Beheers uw bedrijfsprocessen beter

ERP software nabouwen en moderniseren

ERP software

Waarom moderniseren?

ERP software, of Enterprise Resource Planning software, helpt u om al uw zakelijke processen te beheren en te automatiseren. Dit kan variëren van financiën en logistiek tot productie, verkoop en marketing. Met ERP software integreert u verschillende afdelingen en processen binnen een bedrijf, zodat informatie gemakkelijk kan worden gedeeld en er een consistente manier van werken ontstaat.

Door uw ERP software te moderniseren met Codeless software krijgt u software die altijd up-to-date blijft, volledig secure is en 100% past bij uw unieke bedrijfsprocessen. Kortom, u hoeft nooit meer over uw software na te denken. 

ERP software moderniseren

Vijf voordelen

Het moderniseren van ERP software leidt tot verbeterde efficiëntie, geïntegreerde en real-time data, gestroomlijnde werkprocessen, een betere concurrentiepositie en grotere winstgevendheid.

ERP software helpt om werkprocessen te stroomlijnen en te automatiseren, wat kan leiden tot een hogere productiviteit.

ERP software integreert alle zakelijke gegevens op één centrale locatie, wat het makkelijker maakt om data te analyseren en beter te begrijpen wat er in uw bedrijf gebeurt.

Gemoderniseerde ERP software biedt real-time inzicht in uw bedrijfsprocessen, zodat u snelle en weloverwogen beslissingen kan nemen.

ERP software maakt het makkelijker om informatie te delen tussen afdelingen, wat leidt tot een betere samenwerking.

Gemoderniseerde ERP software biedt een hoger nivo van beveiliging om de integriteit en de bescherming van uw gegevens te garanderen.

Heeft u verouderde ERP software?

We denken graag met u mee

Door uw verouderde ERP software te moderniseren, kunt u de prestaties en beveiliging van uw software verbeteren. Verouderde ERP software kan uw bedrijf echter op den duur beperken in het realiseren van uw bedrijfsambities.

Als uw ERP software niet meer volstaat en u toe bent aan krachtigere en effectievere software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Door onze Slim Software Nabouwen methode kunnen we uw verouderde ERP software gegarandeerd binnen afgesproken tijd en budget moderniseren.

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software