Vervoer en opslag

Complexe software: cargo planning & calculator

Vervoer en opslag - BigLift
Complexe software: cargo planning & calculator
Vervoer en opslag - BigLift​
Complexe software: cargo planning & calculator
Vorige slide
Volgende slide

Onze opdracht was om een complexe cargo-calculator te vernieuwen die in een verouderde programmeertaal was geschreven. De calculator zorgde ervoor dat alle factoren werden meegenomen zodat de klant de juiste prijs werd gevraagd voor de te vervoeren lading. Het probleem was dat de verouderde software niet meer kon worden aangepast en verbeteringen uitbleven.

Codeless heeft alle bedrijfsregels in één geavanceerde rekenmachine gekopieerd (volgens de Slim Software nabouwen methode). Daarnaast hebben we een applicatie opgeleverd waarmee de klant eenvoudig zelf regels kan aanpassen. Tevens werd de gebruikersinterface verbeterd en voorzien van vlaggen en waarschuwingen, conform de eisen vanuit de organisatie. Het resultaat is een technisch moderne applicatie waar alle informatie over de transporten en berekeningen gecentraliseerd zijn en gemakkelijk te bereiken.

Transport optimalisatie door de beste scenario’s te berekenen om lading te verwerken en te vervoeren.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software