CodeX Software platform

Technologie moet maar één ding doen. Werken. Altijd.

En daar bent u zeker van met de krachtige standaard functionaliteiten en maatwerk mogelijkheden van CodeX software platform. Binnen no time regelen we voor u de beste en nieuwste software. Volledig aangepast aan uw bedrijf.

Van het managen van bedrijfsprocessen (ERP) tot personeelszaken (HRM) en van het beheren van klantrelaties (CRM) tot magazijnbeheer (WMS). Maar denk bijvoorbeeld ook aan robot warehousing, administratiesystemen, planningspakketten, etc.

Wat uw wensen ook zijn, u heeft het binnen handbereik.

Schaalbaar

Microsoft technology stack

Het CodeX platform maakt o.a. gebruik van de bewezen Microsoft Technology Stack en is daarnaast te koppelen met een verscheidenheid aan andere technologieën. De onderliggende architectuur is schaalbaar en daarmee voor iedere bedrijfsgrootte geschikt.

Toekomstbestendig

Altijd up-to-date

Uw ERP applicatie is toekomstbestendig doordat dat de technologische laag technisch altijd up-to-date blijft. Legacy software is daarmee verleden tijd. Daarnaast is de modellaag zeer flexibel en aanpasbaar zodat bij veranderende bedrijfsprocessen uw software weer snel passend kan worden gemaakt.

Krachtige software

Out of the box.

Onze software beschikt standaard over vele features, zoals geïntegreerde workflow automatisering, business intelligence en data visualisatie mogelijkheden. 

Tevens zorgen we er met diverse API’s voor dat u interne en externe applicaties eenvoudig kunt koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van applicaties zoals Teams, Microsoft 365, AFAS, Exact (Online), SAP, Navision of Twinfield.

Slim gescheiden

Technologie & bedrijfslogica los van elkaar

CodeX bestaat uit twee verschillende lagen: een technologische laag en een modellaag. Zo kunnen zowel de technologie als de bedrijfslogica separaat van elkaar up-to-date worden gehouden.

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Wij moderniseren uw software zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software

Over Codeless

play
Bekijk de video
Over Codeless in 1 minuut

Codeless

Codeless vernieuwt, bouwt en onderhoudt software die altijd perféct aansluit op úw unieke bedrijfsprocessen. 

Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities.

Codeless Technology B.V.

Laan van Londen 100
3317 DA Dordrecht
Nederland
+31(0)78 30 30 500
info@codeless.com

KVK: 24305242
VAT: NL 8089.72.078 B01
Bank: NL45RABO0136627722

Codeless Romania SRL

Strada Palat 3C
UBC 4, 1st floor
700032, Iași
Roemenië
+40 759 016 678
info@codeless.com

Codeless Middle East DMCC

Building: Mazaya Business Avenue BB2
Unit: 4204-4205
Al Thanyah Fifth
Dubai, UAE
+971 (0) 457 760 38

Copyright 2023 Codeless Technology B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Candidate privacy notice | Disclaimer | Links