Beheer uw relaties beter

CRM software nabouwen en moderniseren

CRM software

Waarom moderniseren?

CRM software wordt gebruikt om de relaties met uw klanten te beheren. Het is ontworpen om de klanttevredenheid en de omzet van een bedrijf te verhogen. CRM software biedt een centrale plek voor het beheren van klantgegevens en kan helpen bij het automatiseren van processen.

Door uw CRM software te moderniseren met Codeless software krijgt u CRM software die altijd up-to-date blijft, volledig secure is en 100% past bij uw unieke bedrijfsprocessen. Kortom, u hoeft nooit meer over uw CRM software na te denken. 

CRM software moderniseren

Vijf voordelen

Het overstappen van oude CRM software naar nieuwe en moderne CRM software helpt u om de klanttevredenheid te verhogen, de omzet te vergroten en uw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Vernieuwde CRM software kan verschillende processen automatiseren, wat leidt tot minder handmatig werk en meer efficiëntie.

CRM software biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden, wat het gemakkelijk maakt om klantgegevens te analyseren en inzichten te verkrijgen.

Moderne CRM software biedt sales teams de tools die ze nodig hebben om efficiënter te werken en beter te presteren.

Moderne CRM software kan gemakkelijk geïntegreerd worden met andere software-applicaties, zoals financiële systemen en e-mailplatforms.

CRM software zorgt ervoor dat belangrijke klantgegevens niet verloren gaan, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en duurzame klantrelaties.

Heeft u verouderde CRM software?

We denken graag met u mee

Door het gebruik van CRM software, kunnen bedrijven beter klantrelaties opbouwen, wat bijdraagt aan het behalen van hun doelstellingen op een efficiënte manier. Verouderde CRM software kan uw bedrijf echter op den duur beperken in het realiseren van uw bedrijfsambities.

Als uw CRM software niet meer volstaat en u toe bent aan een krachtiger en effectiever hulpmiddel voor het beheren van uw klantrelaties, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Door onze Slim Software Nabouwen methode kunnen we uw verouderde CRM software gegarandeerd binnen afgesproken tijd en budget moderniseren.

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software