Betere planning en besluitvorming

Van Excel naar volwaardige ERP- of planning software

Werken met meerdere Excel bestanden

Waarom overstappen?

Hoewel Excel vaak gebruikt wordt voor bepaalde soorten planning en analyse, is volwaardige ERP- of planning software een krachtiger en effectiever hulpmiddel voor planning en besluitvorming in een zakelijke omgeving.

Door het werken met meerdere Excel bestanden te vervangen door planning- of ERP-software van Codeless, krijgt u software die altijd up-to-date blijft, volledig secure is en 100% past bij uw unieke bedrijfsprocessen. Kortom, u hoeft nooit meer over uw software na te denken. 

Stap over van Excel naar moderne software

Vijf voordelen

Planning of ERP-Software van Codeless biedt veel meer mogelijkheden dan Excel en kan de werkwijze van uw bedrijf aanzienlijk verbeteren.

Met volwaardige planning software of ERP software kunnen teamleden op afstand samenwerken en hebben ze toegang tot dezelfde gegevens, wat leidt tot betere samenwerking en een efficiëntere werkwijze.

Een volwaardige planning software of ERP software biedt automatisering van processen en integratie van verschillende afdelingen, wat leidt tot een snellere en efficiëntere werkwijze.

In tegenstelling tot Excel, bieden volwaardige planning software en ERP software real-time data en updates, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele status van je projecten en processen.

Volwaardige planning software en ERP software bieden hoogwaardige beveiliging, wat belangrijk is voor het beschermen van belangrijke zakelijke gegevens.

Met volwaardige planning software of ERP software kun je op elk apparaat toegang krijgen tot je gegevens, wat het werken op afstand veel gemakkelijker maakt.

Volstaan meerdere Excel sheets niet meer?

We denken graag met u mee

Door over te stappen van meerdere Excel sheets naar volwaardige planning- of ERP software, kunt u uw planning en besluitvorming verbeteren. Het blijven werken met meerdere Excel sheets kan uw bedrijf op den duur beperken in het realiseren van uw bedrijfsambities.

Als Excel niet meer volstaat en u toe bent aan een krachtiger en effectiever hulpmiddel voor planning en besluitvorming, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Door onze Slim Software Nabouwen methode kunnen we uw Excel sheets gegarandeerd binnen afgesproken tijd en budget omzetten naar een volwaardig planning- of ERP-systeem.

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Bekijk onze klantcases

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software