Partnership case

Betere schaalbaarheid, flexibiliteit & uptime door ACC ICT

Cloudinfrastructuur
Inrichten, beheren en toekomstbestendig maken van IT-infrastructuur
Cloudinfrastructuur
Inrichten, beheren en toekomstbestendig maken van IT-infrastructuur
Cloudinfrastructuur
Inrichten, beheren en toekomstbestendig maken van IT-infrastructuur
Previous slide
Next slide

Over ACC ICT

ACC ICT is een IT-bedrijf dat softwareontwikkelaars ondersteunt bij het inrichten, beheren en toekomstbestendig maken van hun IT-infrastructuur. Met meer dan 30 specialisten helpt het organisaties bij het waarborgen van de continuïteit en het optimaliseren van het gehele softwareontwikkelproces in de cloud.

Waarom een partnership

De afgelopen jaren is Codeless hard doorgegroeid en heeft Codeless veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Hierbij werd ook de behoefte naar een professionele cloudpartner groter. “We waren op zoek naar een cloudpartner om onze klanten betere schaalbaarheid, flexibiliteit en uptime te bieden. Gezien het toenemende belang van digitale transformatie en het groeiende aantal bedrijven dat overstapt op cloudoplossingen, zochten we een partner die ervaring heeft in het leveren van hoogwaardige cloudinfrastructuren. Onze eisen waren onder andere bewezen expertise in cloudimplementaties, een goede reputatie in de industrie, en een cultuur van innovatie en klanttevredenheid’, aldus Mike Sier – commercieel directeur bij Codeless.

Vanuit de gestelde eisen is er gezocht naar een goede cloudpartner voor de lange termijn. Uiteindelijk is de keuze op ACC ICT gevallen. Sier motiveert waarom: “ACC ICT beschikt over een diepgaande expertise in cloudoplossingen en heeft een sterke reputatie in de markt. Hun benadering van klantenservice en hun bewezen staat van dienst in het leveren van betrouwbare en innovatieve oplossingen kwamen overeen met de waarden en doelstellingen van Codeless”.

Voordelen voor klanten van Codeless

Bij de selectie van een cloudpartner is nadrukkelijk de klant van Codeless centraal gesteld. De voordelen van dit partnership leidt tot snellere implementatietijden van de software en de zekerheid dat de continuïteit en veiligheid van de cloudomgeving altijd in goede handen is bij een partij die hier volledig in gespecialiseerd is. Sier vult aan: “Op lange termijn zullen onze klanten profiteren van lagere total cost of ownership, betere schaalbaarheid en flexibiliteit, en toegang tot de nieuwste innovaties die wij samen met ACC ICT brengen.”

”ACC ICT beschikt over een diepgaande expertise in cloudoplossingen en heeft een sterke reputatie in de markt.”

MIKE SIER - commercieel directeur bij Codeless

Oplossing

Vanaf het begin van de samenwerking is gekozen voor een zeer duidelijke rolverdeling waarbij de eindklant altijd centraal staat.

Paul Bijleveld, managing director van ACC ICT, licht de rolverdeling verder toe: “Codeless is expert in het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen en het moderniseren van verouderde en ACC ICT richt zich op het beheer van de onderliggende cloudinfrastructuur inclusief security. Samen zorgen we voor een soepele integratie van software en infrastructuur.

Sier voegt hier aan toe: “In deze samenwerking is het voor ons belangrijk dat onze klanten centraal staan. Als een klant een vraag heeft over de onderliggende infrastructuur, dan hoeft dat niet via Codeless te gaan, maar staat hij meteen in contact met de specialisten van ACC ICT. Zo houden we de lijnen kort en duidelijk”.

Samenwerking

De samenwerking en duidelijke rolverdeling bevalt beide partijen goed. Bijleveld beargumenteert: “De gecombineerde expertises leiden tot een compleet eindproduct voor de klant. Het voordeel van dit partnership is dat zowel Codeless als ACC ICT hetzelfde doel hebben, namelijk: samenwerken om het product voor de klant steeds beter te maken. Beide partijen stellen echt de klant centraal”.

Resultaat

Het partnership tussen ACC ICT en Codeless heeft geleid tot een versnelde implementatie bij klanten. Bijleveld legt uit: “Door je als bedrijf te focussen op hetgeen je goed in bent kan je de processen steeds verder optimaliseren. Zowel de uniforme uitrol van de software als het beheren van het gehele cloudplatform is gestandaardiseerd waardoor een implementatie veel soepeler en voorspelbaarder verloopt dan voorheen. We merken dat de mensen van Codeless en ACC ICT elkaar makkelijk weten te vinden. Dat bevordert de samenwerking en leidt tot een versnelde implementatie bij klanten”.

Neem contact op

Benieuwd hoe Codeless en ACC ICT jouw software en cloudinfrastructuur naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Codeless Technology B.V.
Laan van Londen 100
3317 DA, Dordrecht

078 30 30 500
codeless.com

ACC ICT
Coltbaan 27
3439 NG, Nieuwegein

088 099 0002
acc-ict.com

“Klanten van Codeless profiteren van lagere total cost of ownership, betere schaalbaarheid en flexibiliteit, en toegang tot de nieuwste innovaties.”

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software