Wij zijn Codeless.

Onze missie is om andere bedrijven te helpen, door de beste software te bouwen die zij maar kunnen wensen.

play
Bekijk de video
Over Codeless in 1 minuut

Software vernieuwen.
Hoe moeilijk kan het zijn!?!

Vraag dat maar aan de vele bedrijven die er bijna op failliet gaan. Door problemen die ontstaan omdat alles tegelijk wordt vernieuwd: techniek, functionaliteiten én gebruiksinterface.

Bij Codeless doen we het anders. Ons startpunt is uw bedrijf en uw manier van werken. Wij doen niet alles tegelijk, maar vernieuwen in vier slimme en duidelijk gedefinieerde fases: Uitlijnen. Nabouwen. Optimaliseren. Innoveren.

Elke stap zonder risico’s en binnen afgesproken tijd en budget.

Al 35 jaar helpen wij bedrijven met het realiseren van hun ambities.

Codeless, de bedenkers van Slim Software Nabouwen, helpt bedrijven met unieke onderscheidende bedrijfsprocessen met het realiseren van ambities door het oplossen van complexe software uitdagingen, vaak veroorzaakt door een constant veranderend software landschap.

Unieke werkwijze

Met een team van circa 100 gedreven IT-professionals en gespecialiseerde tooling staan wij klaar om u te adviseren en ondersteunen bij software vraagstukken en uitdagingen. Onze werkwijze is uit de praktijk ontstaan, uniek en in vele projecten bewezen. 

Klanten zijn keer op keer tevreden en stappen zonder problemen over naar nieuwe software.

Klanten over Codeless

Het Codeless DNA

Klant georiënteerd

Klanten zijn ons heilig. We geven hen dan ook de beste balans tussen kosten en resultaat.

Productief

Wij focussen altijd op hoe we dingen slimmer, beter en sneller kunnen doen.

Pragmatisch

Theorie is goed, maar alleen als het ons helpt om de klus te klaren.

Continu lerend

Door continu te leren, zorgen we er voor dat we morgen nóg beter zijn dan vandaag.

Betrouwbaar

We zijn er als het er toe doet. Altijd en overal.

Resultaat gedreven

We gaan voor het resultaat. Wat er ook voor nodig is.

Veelgestelde vragen

Jazeker! De CEO van Codeless (Roland Worms) heeft de Slim Software Nabouwen methode méér dan 10 jaar geleden ontwikkeld. Hij is ervan overtuigd dat software projecten voor bedrijven met unieke bedrijfsprocessen dusdanig complex zijn geworden dat een effectievere en efficiëntere aanpak nodig was. De ervaring leert, en de media staat er vol mee, dat veel software projecten helaas mislukken. Dit is niet nodig: Slim Software Nabouwen is dé beste oplossing voor software vernieuwings-trajecten. Intussen zijn er verschillende bedrijven die de Slim Software Nabouwen methode trachten te evenaren.

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Uw gewenste (maatwerk) functionaliteit wordt geconfigureerd op het CodeX platform. Deze zit boordevol met standaard features, is flexibel en schaalbaar! Met als resultaat: een perfect op uw bedrijfsprocessen én (groei-)ambities aansluitende software applicatie.

Wij zorgen óók voor support en onderhoud op uw applicatie. Daarmee is uw software altijd up-to-date, zowel technisch als functioneel.

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Codeless maakt in de basis gebruik van de Microsoft technology stack:

 

Word jij onze nieuwe collega?​

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, no-nonsense professionals.
Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures en neem contact op met Benjamin. ​

Benjamin Wolders

Onze recruiter met veel humor