Verhoog efficiëntie en productiviteit

Warehouse Management Systeem (WMS) nabouwen en moderniseren

WMS software

Waarom moderniseren?

Een Warehouse Management System (WMS) is een softwareplatform dat bedrijven gebruiken om hun magazijnprocessen te beheren en te optimaliseren. Het helpt ook bij het beheren van voorraadniveaus en het plannen van orders. Er zijn verschillende soorten WMS-systemen op de markt, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en de omvang van het magazijn.

Door uw WMS software te moderniseren met Codeless software krijgt u WMS software die altijd up-to-date blijft, volledig secure is en 100% past bij uw unieke bedrijfsprocessen. Kortom, u hoeft nooit meer over uw WMS software na te denken.

WMS software moderniseren

Vijf voordelen

Het overstappen van oude WMS software naar nieuwe en moderne WMS software leidt tot verhoogde efficiëntie van het magazijn, doordat activiteiten geautomatiseerd en beter gecoördineerd worden. Dit leidt tot kostenbesparingen en een verbeterde klanttevredenheid door snellere leveringen.

Vernieuwde WMS software helpt om de processen in een magazijn efficiënter te maken, wat leidt tot kostenbesparingen.

Moderne WMS software helpt bij het bijhouden van voorraadniveaus en het geven van waarschuwingen bij lage voorraadniveaus, wat helpt te voorkomen dat u te veel of te weinig voorraad heeft.

Gemoderniseerde WMS software helpt bij het plannen van orders en het verwerken ervan. Dit leidt tot snellere leveringen en een verhoogde klanttevredenheid.

Gemoderniseerde WMS software helpt bij het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen en medewerkers door het delen van informatie en het coördineren van activiteiten.

Vernieuwde WMS software helpt met het maken van beter geïnformeerde beslissingen door realtime inzicht te geven in de activiteiten in het magazijn.

Heeft u verouderde WMS software?

We denken graag met u mee

WMS software is noodzakelijk om de efficiëntie van uw magazijn te verhogen door activiteiten te automatiseren en geautomatiseerd te coördineren. Verouderde WMS software kan uw bedrijf echter op den duur beperken in het realiseren van uw bedrijfsambities.

Als uw WMS niet meer volstaat en u toe bent aan een krachtiger en effectiever hulpmiddel voor het beheer van uw magazijn, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Door onze Slim Software Nabouwen methode kunnen we uw verouderde WMS software gegarandeerd binnen afgesproken tijd en budget moderniseren.

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software