Verouderde software teistert de modernisatie van betalingssystemen

Verouderde software veroorzaakt problemen

Het eerste geautomatiseerde betalingssysteem van het ministerie van Defensie is in de jaren 70 gebouwd en in al die jaren is er steeds verder geschreven op die COBOL-basis, zodat het systeem inmiddels 7 miljoen regels code bevat. Echter zijn er steeds minder programmeurs beschikbaar die deze programmeertaal voldoende beheersen om het programma op te schalen.

Een gepensioneerde werknemer van het ministerie vertelt dat het vrijwel onmogelijk is om het betalingsprogramma bij te werken. “De documentatie ervoor is verdwenen. Het is lastig om een programma te wijzigen als je niet weet wat er in zit.” Inmiddels is het programma zo groot geworden dat er nauwelijks overzicht is over wat de miljoenen regels code allemaal doen.

Risico’s nemen toe naarmate de overstap wordt uitgesteld, immers zijn de consequenties en schaalbaarheid van de overstap steeds slechter in te schatten. Met Slim Software Nabouwen bouwen we uw bestaande systeem precies na; hierdoor kader je de projectomvang en kom je niet voor verrassingen te staan.

Alle belangrijke informatie wordt geborgd. U behoudt de herkenbare schermen en dezelfde functionaliteit, maar dan in een nieuwe moderne taal, nieuwe architectuur én met de garantie dat uw nieuwe systeem precies doet zoals u gewend bent.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software