ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt u een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Met uw ICT & Logistiek ticket heeft u toegang tot de beursvloer en alle seminars, waaronder ‘SLIM SOFTWARE NABOUWEN’ door Ron Langer (Mobilize.net).

Thema 2018: ‘Connected Logistics’

Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leiden tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan.

Praktijkvoorbeelden, inspiratie en handvatten

Tijdens ICT & Logistiek op 7 en 8 november 2018 in Jaarbeurs Utrecht bieden zowel partners als het inhoudelijke programma voorbeelden uit de praktijk die bezoekers hopelijk niet alleen inspireren, maar vooral ook motiveren om zelf aan de slag te gaan. Verdeeld onder meer de volgende subthema’s wordt er invulling gegeven aan het thema ‘Connected Logistics’: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

Slim Software Nabouwen | Codeless stand

U vindt de Slim Software Nabouwen stand in hal 1, standnummer B077. De beurs is dagelijks geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en voor de routebeschrijving naar de Jaarbeurs. En klik hier om u gratis in te schrijven.

Risicoloos overstappen naar nieuwe software

Is uw software aan vernieuwing toe? Maar is er jaren aan kennis en ervaring in geïnvesteerd? Codeless bouwt uw bestaande software slim na, zodat deze weer naadloos aansluit op uw manier van werken.

Doordat de oude en nieuwe software hetzelfde werken blijft de impact op uw organisatie minimaal; de processen blijven hetzelfde, de kennis van medewerkers blijft behouden en er is geen risico op falende bedrijfsprocessen en teruglopende omzet. Vanuit deze nieuwe situatie kunt u veranderingen doorvoeren en starten met innoveren.

Meer weten over de seminars van Codeless en Mobilize? Klik hier.