Complexe regelgeving succesvol nagebouwd in rooster- en planning software

Planning software nabouwen

6000 vluchten per jaar

Met meer dan 6000 vluchten per jaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week worden traumahelikopters van onze opdrachtgever bemand door piloten en medisch team.

De piloten vliegen in stressvolle omstandigheden en moeten flexibel om kunnen gaan met veranderlijke weersomstandigheden. Ze zijn daarbij gehouden aan allerlei eisen die de wetgever onze opdrachtgever oplegt. Zoals de verplichte registratie van werk- en rusttijden, de trainingen die de piloten moeten doen en urenverantwoording. De administratie ervan werd in diverse systemen gedaan, waarbij dezelfde data op meerdere plaatsen werd ingevoerd. Hetgeen foutgevoelig is.

Om een continu en hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen garanderen, gehouden aan zeer specifieke en wisselde wet-en regelgeving is een uitstekend softwaresysteem noodzakelijk. Codeless ontwikkelde met Slim Software Nabouwen een volledig geautomatiseerd nieuw systeem waarbij bewezen functionaliteiten uit de oude applicaties werden overgenomen en samengevoegd met diverse nieuwe features. Hetgeen resulteerde in een nieuw systeem voor planning, certificering, training, inzetten, vluchten, uren boeking en het genereren van wettelijke rapportages over de gevlogen uren. De nieuwe applicatie is tevens eenvoudig in gebruik en benaderbaar vanuit de Cloud via smartphone en tablet.

Wat is Slim Software Nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wilt u ook de beste software voor uw bedrijf én ambities?

Michael helpt u graag verder met een vrijblijvende demo.

Michael van Schaik

Onze strategic key accountmanager
arrow-orange-gradient