Klanten van Codeless stappen over op CodeX platform

CodeX platform Codeless

Alles vernieuwen, niets weggooien.
De afgelopen weken werd het vernieuwde CodeX platform gepresenteerd tijdens een serie exclusieve klantbijeenkomsten. Het landgoed Wolfslaar (Breda) was het decor voor de kennismaking tussen CodeX en onze wel gewaardeerde relaties, die met ons mee evalueren sinds eerdere platformversies en waarop zij hun bedrijfssoftware hebben draaien.

Tijdens de bijeenkomst hebben de klanten van Codeless hands-on kunnen ervaren wat er allemaal mogelijk is met ‘online werken’ in al haar facetten. De voordelen en de praktische versnellers voor leveranciers, medewerkers en eind-afnemers door altijd en overal toegang te kunnen krijgen tot de klantsystemen. Met de waarborging van gedane investeringen, volgens het Slim Software Nabouwen principe: ‘Alles vernieuwen, niets weggooien’.

“De bedrijfsapplicaties die op het CodeX platform draaien zijn niet alleen sneller, maar beschikken ook over diverse extra features die menig organisatie verder brengt.”

Aan de hand van een recente Client Cases konden we laten zien dat de overstap naar het CodeX platform, welke met uiterste voorzorg en met militaire precisie wordt voorbereid, een zorgeloze overstap is.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software