Medas, Medisch Advies Schadeclaims kiest voor Slim Software Nabouwen van Codeless

Slim Software Nabouwen Medas

Software Nabouwen sluit aan op digitaliseringsstrategie

Medisch adviesbureau Medas, kiest met Slim Software Nabouwen voor het vernieuwen van haar bedrijfssoftware waarin het proces rondom afhandelen medische dossiers volledig zal worden gedigitaliseerd. De grote flexibiliteit en kracht van het vernieuwingsplatform CodeX was doorslaggevend voor de keuze van Codeless. Medas gaat naar verwachting direct na de zomer live met de nieuwe bedrijfssoftware. Ongeveer 90 eigen medewerkers zullen met de nieuwe applicatie gaan werken evenals diverse klanten van Medas.

Medas heeft een workflow-proces rondom het afhandelen van dossiers in opdracht van verzekeraars en rechtsbijstandspartijen. Een dossier gaat diverse stadia langs voordat deze is afgehandeld. Centraal staat de expertise van de medisch adviseurs.

Voor de digitaliseringsstrategie van het bedrijf was Medas op zoek naar een nieuw systeem waar via een geïntegreerd systeem overzichten in Excel, correspondentie in Word, status en voortgang van dossiers met track & trace door opdrachtgevers en medische adviseurs bijgehouden alsmede geborgd kan worden.

Door voor Slim Software Nabouwen te kiezen maakt Medas weloverwogen keuzes in verouderde software-onderdelen die in aanmerking komen om te worden nagebouwd. Daarnaast wenst men diverse functionaliteiten toe te voegen, waaronder een portal waar opdrachtgevers rechtstreeks info kunnen opvragen over hun in behandeling zijnde dossiers. Het nieuwe systeem zal tot in lengte van dagen met de tijd mee kunnen gaan. Klant specifieke wensen kunnen dan snel worden uitgevoerd en extra functionaliteit is eenvoudig toe te voegen.

Over Medas

Medas is een medisch adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van het gehele medisch traject in zaken rond medische claims. Het medisch advies speelt hierin een centrale rol, waar onderdelen als dossierbeheer, informatieverzorging etc. van het medisch traject kunnen worden uitbesteed. Medas treedt op voor de aansprakelijkgestelde partij. Opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, schaderegelings- of expertisebureaus en advocatenkantoren.

Wat is Slim Software Nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software