Partnership met Mobilize.net

Codeless & Mobilize.net partners

Codeless is een strategische partnership aangegaan met Mobilize.net. Door deze samenwerking kunnen wij onze relaties nog beter van dienst zijn bij het moderniseren van legacy applicaties.

Mobilize.net is al enkele decennia actief in de toolingmarkt voor het geautomatiseerd converteren van broncode. Zij hebben zéér geavanceerd gereedschap ontwikkeld dat het omzetten van uw verouderde applicatie-broncode naar elke andere moderne programmeertaal.

Codeless is als lokale partner in Nederland in te zetten voor conversieprojecten en geeft advies over de best passende aanpak. Codeless is als bedenker van Slim Software Nabouwen al jarenlang een vertrouwde partij in Nederland voor het vervangen van legacy-systemen. Met Mobilize.net versterken wij onze portfolio van diensten en bieden meer opties voor uw specifieke vraagstuk.

De producten van Mobilize.net geven u de geautomatiseerde mogelijkheid om met aanzienlijk minder inspanning van programmeurs dan bij herbouwen een applicatie te vernieuwen. Door gebruik te maken van de broncode die u al heeft kunt u uw investering in functionaliteit behouden.

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn met de conversies met Mobilize.net? Neem dan contact met ons op.

Op woensdag 27 maart en donderdag 28 maart 2018 bekrachtigen wij onze strategische samenwerking door samen te exposeren op de Microsoft Tech Summit 2018.

Klik hier voor meer informatie over Mobilize.net.

Klik hier voor meer informatie over de Microsoft Tech Summit.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software