Seminar AgriFoodTech 2016 – Slim Software Nabouwen: Innovatie met IT legacy in de AgriFood

Slim Software Nabouwen AgriFood

De AgriFoodTech 2016 is een nieuw high tech kennis- en netwerkplatform voor de AgriFood sector, zij kan immers niet meer zonder High Tech & ICT oplossingen. De eerste editie van deze vakbeurs vindt plaats op 14 en 15 december 2016 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Codeless is met Slim Software Nabouwen dit jaar aanwezig met een stand en een seminar, gegeven door Frank Langeveld, directie Codeless.

AgriFoodTech de toekomst voor Nederland

Er zijn enorme uitdagingen om efficiënter, effectiever en duurzamer te produceren! De voedselbehoefte zal in 2050 met 60% stijgen tov 2015, landbouwgronden worden schaarser en het klimaat zal verder veranderen. Daarom organiseert Mikrocentrum samen met het AgriFoodTech Platform deze nieuwe vakbeurs. Gedurende twee dagen brengen zij “High Tech & ICT” en “Agri & Food” samen.

Over het seminar Innovatie met IT Legacy in de AgriFood sector

15 december 2016 van 12:00 – 12:25 uur, zaal 4.

Slim Software Nabouwen: Innovatie met IT Legacy in de AgriFood sector
Frank Langeveld, Directie, Codeless Slim Software Nabouwen

Transformatie van technologie en mens is de grootste uitdaging voor Business en IT in dit digitale tijdperk. Digitale innovaties volgen elkaar in een snel tempo op en doen hun intrede in de AgriFood sector. Verouderde back-office systemen, worden in sterk toenemende mate als ‘Burning Platforms’ aangemerkt. Directie heeft inmiddels geen keuze meer en moet digitaal transformeren tot in de kern van hun unieke, vaak bijzondere bedrijfsprocessen. Dit creëert enorme uitdagingen om de vaak in decennia opgebouwde IT legacy opnieuw te empoweren.

Hoe behoud ik mijn unieke bedrijfs-DNA? Hoe zet ik legacy om naar agile technologie? Hoe benut ik optimaal de unieke features in mijn verouderde systeem? Welke eisen worden er gesteld aan mijn IT en Business organisatie? Dit seminar geeft antwoord op deze vragen.

Visie en strategie rondom moderniseren van uw legacy-applicaties mét behoud van identiteit middels Slim Software Nabouwen. Want die unieke bedrijfsprocessen hebben de organisatie competitief voordeel gegeven, zijn digitaal onderdeel van uw bedrijfs-DNA en wordt niet verlaten. Innoveer tot in de kern van uw IT Legacy.

Slim Software Nabouwen | Codeless stand

U vindt de Slim Software Nabouwen stand in de Peelhal, standnummer 71. De beurs is dagelijks geopend van 09.30 uur tot en met 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en voor de routebeschrijving naar de Brabanthallen.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software