Slim Software Nabouwen en Excel

Slim Software Nabouwen Excel

Als we een lijst zouden samenstellen van de meest gebruikte bedrijfsapplicaties, dan zou Excel als absolute nr 1. bovenaan de lijst staan.

Echter het gebruik ervan is niet vaak zonder gevolgen. Hoewel Excel vaak unieke bedrijfsprocessen mee automatiseert, schuilen er risico’s; Geen naam van de auteur, geen datum, geen bronvermelding, geen versiebeheer, geen tracking van mutaties, geen status, etc.

Codeless Technology heeft het Slim Nabouw platform ontwikkeld waarbij elke spreadsheet kan worden ingelezen en waarmee de juiste bedrijf kritische formules geborgd kunnen worden in één applicatie voor het gehele bedrijf. De kwalitatieve data die in het Excel document is gehuisvest, wordt een applicatie in de cloud die op diverse apparaten te raadplegen is. De vertrouwde formules, functionaliteiten, formulieren en gegevens worden overgenomen en omgezet naar nieuwe moderne gebruikersschermen. Hiermee behoren de typische Excel fouten definitief tot het verleden. Iedereen kan blijven werken zoals hij/zij gewend is en alle processen in het bedrijf blijven op dezelfde wijze aangestuurd.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software