Seminar ICT & Logistiek 2016 – Slim Software Nabouwen: Logistieke innovatie met IT legacy

Slim Software Nabouwen op ICT & Logistiek 2016

Op de ICT & Logistiek beurs vindt u dé oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs zorgt voor een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Codeless zal met Slim Software Nabouwen dit jaar aanwezig zijn met een stand en een seminar.

Thema beurs: Disruptive Logistics

Organisaties moeten slimmer en efficiënter werken om te voorzien in de wensen van hun klanten. Toch wordt er nog steeds veel gewerkt met traditionele middelen. De noodzakelijke innovatie binnen de logistieke organisatie gaat verder dan het verbeteren van processen met technologie. Door een veranderende klantvraag met bijbehorende wensen en eisen, is er meer nodig dan systeeminnovatie. Disruptive Logistics is dan ook het centrale thema op de vakbeurs ICT & Logistiek 2016.

Over het seminar Logistieke innovatie met IT Legacy
2 en 3 november 2016 van 11:45 – 12:15 uur

Digitale innovaties volgen elkaar in een snel tempo op en doen hun intrede in de logistieke sector. Verouderde back-office systemen, van Order Entry, Warehouse Management tot Purchase & Logistics, worden in sterk toenemende mate als ‘Burning Platforms’ aangemerkt. Het C-level van deze organisaties heeft inmiddels geen keuze meer en moet digitaal transformeren tot in de kern van hun unieke, vaak bijzondere bedrijfsprocessen. Dit creëert enorme uitdagingen om de vaak in decennia opgebouwde IT legacy opnieuw te empoweren. Hoe behoud ik mijn unieke bedrijfs-DNA? Hoe zet ik legacy om naar agile technologie? Hoe benut ik optimaal de unieke features in mijn verouderde systeem? Welke eisen worden er gesteld aan mijn IT en Business organisatie?

Dit seminar geeft antwoord op deze vragen. Middels praktijk voorbeelden laten wij u zien hoe u maximaal kunt moderniseren en innoveren mét behoud van identiteit middels Slim Software Nabouwen. Want die unieke bedrijfsprocessen hebben de organisatie competitief voordeel gegeven, zijn digitaal onderdeel van uw bedrijfs-DNA en wordt niet verlaten. Innoveer tot in de kern van uw IT Legacy.

Slim Software Nabouwen | Codeless stand

U vindt de Slim Software Nabouwen stand in hal 3, standnummer C024. De beurs is dagelijks geopend van 09.30 uur tot en met 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie en voor de routebeschrijving naar de Jaarbeurs.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software