Storing luchthaven Parijs veroorzaakt door windows 3.1-computer

verouderde software zorgt voor storing

Storing luchthaven Orly Parijs

Vorige maand was er een grote storing bij luchthaven Orly in Parijs. Deze werd veroorzaakt door een verouderde applicatie draaiend op een oud besturingssysteem.

Het betreffende vliegveldprogramma wordt door luchtverkeersleiders gebruikt bij slechte weersomstandigheden om te communiceren met piloten. Zij zijn bij slecht weer tijdens het landen en opstijgen zeer afhankelijk van dit specifieke programma. Deze applicatie genaamd DECOR maakt gebruik van Windows 3.1.

Het vliegveld heeft niet alleen verouderde systemen maar ook steeds minder mensen die overweg kunnen met deze software. Op het moment zijn slechts drie mensen in staat om hiermee te werken waarvan één volgend jaar met pensioen gaat. Dit lijkt een goed moment om de applicatie slim na te bouwen.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wilt u ook de beste software voor uw bedrijf én ambities?

Michael helpt u graag verder met een vrijblijvende demo.

Michael van Schaik

Onze strategic key accountmanager
arrow-orange-gradient