Storing luchthaven Parijs veroorzaakt door windows 3.1-computer

verouderde software zorgt voor storing

Storing luchthaven Orly Parijs

Vorige maand was er een grote storing bij luchthaven Orly in Parijs. Deze werd veroorzaakt door een verouderde applicatie draaiend op een oud besturingssysteem.

Het betreffende vliegveldprogramma wordt door luchtverkeersleiders gebruikt bij slechte weersomstandigheden om te communiceren met piloten. Zij zijn bij slecht weer tijdens het landen en opstijgen zeer afhankelijk van dit specifieke programma. Deze applicatie genaamd DECOR maakt gebruik van Windows 3.1.

Het vliegveld heeft niet alleen verouderde systemen maar ook steeds minder mensen die overweg kunnen met deze software. Op het moment zijn slechts drie mensen in staat om hiermee te werken waarvan één volgend jaar met pensioen gaat. Dit lijkt een goed moment om de applicatie slim na te bouwen.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software