Succesvol geimplementeerd. Uniek ERP-landschap nagebouwd in één bedrijfsstandaard

ERP systeem geïmplementeerd

Codeless heeft middels Slim Software Nabouwen de IT-legacy van Kroon Oil succesvol weten te herbouwen.

Voor de dagelijkse unieke processen maakte Kroon Oil gebruik van het systeem Telic. Doordat de softwareleverancier failliet ging kon het kernsysteem niet meer worden onderhouden en niet meer worden voorzien van nieuwe releases. Het systeem dat in de loop der jaren werd aangepast en uitgebreid voldeed echter grotendeels (voor 95%) aan de eisen en wensen van de organisatie en werd gezien als een van de succesfactoren.

De vraag was dus of er wel nieuwe software moest worden aangeschaft, dit zou namelijk mogelijk concurrentievoordelen in de weg zitten. Via de radiocommercial Slim Software Nabouwen op BNR kwam men uit bij Codeless Technology.

Kroon Oil ontwikkelt en produceert al meer dan 100 jaar hoogwaardige smeermiddelen. Welke worden toegepast bij wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart.

Codeless stelde een architectuur voor waarin het aantal losse applicaties drastisch werd gereduceerd. Met behulp van Slim Software nabouwen kon de business logica laag worden ontsloten via flexibele interfaces en eenvoudig worden aangeroepen door andere systemen. Doordat de business logica op één plaats wordt vastgelegd en ook op één plaats wordt geverifieerd zorgt dit voor meer controle en voor een versnelling in het ontwikkelen van applicaties, portalen en interfaces. De globale architectuur van onze opdrachtgever werd aanzienlijk vereenvoudigd en leidde met deze complete aanpak tot een snelle en probleemloze overstap.

Heeft u ook verouderde softwaresystemen of applicaties die hard aan vervanging toe zijn? En voor uw bedrijfsproces bestaat geen standaard softwarepakket, dan is Slim Software nabouwen het alternatief.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software