Succesvolle Autostore integratie met ERP systeem van HTG

Autostore integratie met ERP systeem

Codeless realiseert een nieuw en volledig geautomatiseerde order-verzamelingsoplossing voor HTG als onderdeel van een ultramodern magazijn.

HTG is een van de grootste en meest diverse handelsondernemingen op de markt van luxe A-merkproducten. HTG werkt als eerste warehouse in Europa met een AutoStore. Het systeem werkt met robots die zich op rails over het rooster bewegen om de goederen te leveren aan geïntegreerde order-verzamelstations. Het systeem is volledig geautomatiseerd en zorgt ervoor dat producten efficiënter worden verwerkt. Dit verlaagt het energieverbruik, de onderhoudskosten en de benodigde ruimte.

Door een geheel nieuwe interface te ontwikkelen, met behulp van het CodeX platform van Slim Software Nabouwen, voor het aansturen van de robots en verwerken van de informatie in het ERP-systeem ontstond er een state-of-the-art geautomatiseerd order-picking oplossing. Waar momenteel de bestelde goederen in een hoog tempo de magazijnen van HTG verlaten. Meer weten wat Codeless voor u met Slim Software Nabouwen kunnen betekenen? Klik hier…

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software