Amerikaanse overheid geeft 62 miljard dollar uit om systeem te onderhouden

Legacy software Amerikaanse overheid

Verschillende systemen die de Amerikaanse overheid nu nog gebruikt, stammen uit de jaren zeventig. De afdeling die gaat over de kernwapens gebruikt zelfs nog floppydisks.

In een rapport van de Amerikaanse overheid staat dat zij ruim 61 miljard dollar uitgeeft om het betreffende systeem te onderhouden, ruim drie keer zo veel als de uitgaven aan moderne IT-systemen. Een woordvoerder van het ministerie liet weten dat “het systeem nog gebruikt wordt, omdat het kort gezegd nog steeds werkt”.

De systemen van het ministerie van Defensie die gaan over de intercontinentale kernwapens, de bommenwerpers en de tankvliegtuigen draaien nog op een IBM-serie 1-computer – een computer uit de jaren zeventig – die floppydisks gebruikt. Er wordt gewerkt aan modernisering van het systeem. “De floppy-computers worden tegen het eind van 2017 vervangen door veilige, digitale apparaten”, aldus de woordvoerder.

Heeft u ook verouderde softwaresystemen of applicaties die hard aan vervanging toe zijn? U wilt kunnen werken via de Cloud, tablets en smartphones. En voor uw bedrijfsproces bestaat geen standaard softwarepakket, dan is Slim Software Nabouwen het alternatief.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software