Terugkijkend op de AgriFoodTech 2016

Slim Software Nabouwen AgriFoodTech 2016

Een geslaagde eerste editie

Op 14 en 15 december j.l. vond de vakbeurs AgriFoodTech plaats in Den Bosch. Met 100 exposanten, ruim 1.500 bezoekers en talrijke boeiende lezingen kijken we terug op een geslaagde eerste editie.

Autonoom navigerende voertuigen, IoT, 3D Printing, Remote sensing met drones en Slim Software Nabouwen, een aantal van de onderwerpen die op deze nieuwe vakbeurs werden behandeld. De Agri & Food sector ziet enorme uitdagingen om efficiënter, effectiever en duurzamer te produceren! Innovatie staat dan ook hoog op de agenda. IT is zodoende in allerlei verschijningsvormen een enabler voor nieuwe kansen.

Kennissessie: Slim Software Nabouwen

Frank Langeveld, directie Codeless, gaf een kennissessie over moderniseren en innoveren van IT Legacy in de Agri & Food sector mét behoud van identiteit middels Slim Software Nabouwen. Langeveld gaf antwoord op vragen zoals; Hoe behoud ik mijn unieke bedrijfs-DNA? Hoe zet ik legacy om naar agile technologie? Hoe benut ik optimaal de unieke features in mijn verouderde systeem? Welke eisen worden er gesteld aan mijn IT en Business organisatie?

Hierbij liet hij middels praktijkvoorbeelden zien hoe de sector maximaal kan moderniseren en innoveren mét behoud van identiteit. O.a. werd de case; IT-systeem voor verhoging efficiëntie en effectiviteit van een gespecialiseerde bloembollen-producent besproken. De rode draad in zijn verhaal; unieke bedrijfsprocessen hebben organisaties competitief voordeel gegeven, zijn digitaal onderdeel van het bedrijfs-DNA en worden niet verlaten. Innoveer tot in de kern van uw IT Legacy!

Persoonlijke kennissessie met Codeless

Heeft u het seminar rondom Slim Software Nabouwen gemist, was u niet in de gelegenheid om naar de AgriFoodTech beurs te gaan. Maar u bent wel geïnteresseerd in het innoveren van uw organisatie tot in de kern van uw IT Legacy? Maak met ons een afspraak. We komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennissessie.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software