Terugkijkend op de ICT & Logistiek beurs 2016

Slim Software Nabouwen ICT & Logistiek 2016

De vakbeurs voor ICT & Logistiek was een succes.

Innovatie binnen de logistieke sector gaat tegenwoordig verder dan techniek gedreven procesoptimalisatie. Hoe kunnen bedrijven zich verzekeren van een toekomstbestendig businessmodel? Op 2 en 3 november 2016 jl. werden IT- en logistiekprofessionals op de vakbeurs ICT & Logistiek geïnspireerd door ruim 100 exposanten op de beursvloer en seminars met als overkoepelend thema Disruptive Logistics. Circa 4.500 bezoekers gingen naar huis met inspiratie om hun logistieke organisatie te kunnen gaan transformeren.

Logistieke innovatie met IT Legacy

Digitale innovaties volgen elkaar in een snel tempo op en doen hun intrede in de logistieke sector. Verouderde back-office systemen, van Order Entry, Warehouse Management tot Purchase & Logistics, worden in sterk toenemende mate als ‘Burning Platforms’ aangemerkt. Het C-level van deze organisaties heeft inmiddels geen keuze meer en moet digitaal transformeren tot in de kern van hun unieke, vaak bijzondere bedrijfsprocessen. Dit creëert enorme uitdagingen om de vaak in decennia opgebouwde IT legacy opnieuw te empoweren. Hoe behoud ik mijn unieke bedrijfs-DNA? Hoe zet ik legacy om naar agile technologie? Hoe benut ik optimaal de unieke features in mijn verouderde systeem? Welke eisen worden er gesteld aan mijn IT en Business organisatie?

Kennissessie: Slim Software Nabouwen

Frank Langeveld gaf een kennissessie over moderniseren en innoveren van IT Legacy in de logistiek mét behoud van identiteit middels Slim Software Nabouwen. Langeveld gaf antwoord op bovenstaande vragen waarbij hij middels praktijkvoorbeelden liet zien hoe de sector maximaal kan moderniseren en innoveren mét behoud van identiteit. De rode draad in zijn verhaal; unieke bedrijfsprocessen hebben organisaties competitief voordeel gegeven, zijn digitaal onderdeel van het bedrijfs-DNA en worden niet verlaten. Innoveer tot in de kern van uw IT Legacy!

Persoonlijke kennissessie met Codeless

Heeft u de seminars rondom Slim Software Nabouwen gemist, was u niet in de gelegenheid om naar de ICT & Logistiek beurs te gaan. Maar u bent wel geïnteresseerd in het innoveren van uw organisatie tot in de kern van uw IT Legacy? Maak met ons een afspraak. We komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennissessie.

Wat is Slim Software nabouwen?

Slim Software nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software