Terugkijkend op ICT & Logistiek event 2018

Slim Software Nabouwen terugblik ICT & Logistiek 2018

De vakbeurs voor ICT & Logistiek was een succes.

Als het succes van het evenement kan worden afgelezen aan het aantal bezoekers en exposanten, dan was dit jaar de meest succesvolle editie van ICT & Logistiek Event tot nu toe.
Maar liefst 145 exposanten en 5.552 bezoekers waren op de vakbeurs ICT & Logistiek. Nog niet eerder was er in de Jaarbeurs zoveel belangstelling voor ICT-oplossingen in de logistiek. Op dit moment ervaren veel bedrijven in de logistiek en handel druk om concreet na te denken over nieuwe processen en toepassingen. Verandering en innovatie worden actief opgezocht.

Slim Software Nabouwen met geautomatiseerde broncode conversie.

Er werd over vier thema’s verdeeld kennissessie gehouden. In 8 theaters, met in totaal 64 uur aan kennisoverdracht. Codeless heeft gepresenteerd over Slim Software Nabouwen en gefocust op het geautomatiseerd converteren van broncode. Samen met Ron Langer, commercieel directeur van Mobilize.net, hebben we strategieën benoemd voor onderhoud en meer uitleg gegeven over het geautomatiseerd converteren van broncode.

Connected logistics

Connected Logistics blijkt een onderwerp dat veel aandacht krijgt op dit moment. Veranderingen in de markt en nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat veel organisaties een slimme aanpak moeten kiezen om op lange termijn winstgevend te blijven.

Persoonlijke kennissessie met Codeless

Heeft u de seminars over Slim Software Nabouwen gemist, of was u niet in de gelegenheid om naar de ICT & Logistiek beurs te gaan? Maar u bent wel geïnteresseerd in het innoveren van uw organisatie tot in de kern van uw IT Legacy? Neem contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennissessie.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software