Bedrijfsapplicaties moderniseren: Slim Software Nabouwen VS cloud ambitie CFO’s

slim software nabouwen

Uit internationaal onderzoek onder 950 CIO’s en CFO’s van bedrijven met meer dan duizend medewerkers denkt 75 procent van de CFO’s dat hun bedrijf inkomsten misloopt door een gebrek aan de juiste Cloud toepassingen en -infrastructuur om de digitale transformatie van hun bedrijf te ondersteunen.

CIO’s erkennen dat er sprake zal zijn van gemiste kansen als de IT niet flexibeler wordt om meer bij te dragen aan omzetgroei en competitiviteit. CIO’s zeggen dat, indien de IT -afdeling de bedrijfs- IT dit jaar niet effectief kan moderniseren, dit zal leiden tot een lagere productiviteit van het personeel, langere doorlooptijd en verminderde mogelijkheid om klanten op nieuwe manieren te bedienen.

Hét antwoord op bovengenoemde is om de vertrouwde applicaties middels Slim Software Nabouwen van Codeless naar de Cloud te brengen. Met als resultaat: geen maatwerk met open eind, geen standaardpakket dat niet aansluit met overbodige functies, wél zeer slim en risicovrij ontwikkeld in de modernste technologie.

Wat is Slim Software Nabouwen?

Slim Software Nabouwen houdt in dat de functionaliteiten van het oude softwaresysteem volledig worden nagebouwd en toegerust op de eisen van deze tijd. Automatisch beschikbaar voor desktop, tablet en smartphone, zodat de applicatie voor online zakendoen kan worden ingezet. Meer weten >

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software