ERP SOFTWARE NABOUWEN

Wij vernieuwen en moderniseren uw huidige ERP systeem zodat u klaar bent voor de toekomst

Dienst

ERP SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

ERP software vernieuwen

ERP software (Enterprise Resource Planning software) is software dat er binnen uw organisatie voor zorgt dat de juiste middelen op het gewenste moment beschikbaar zijn. De selectie en implementatie van goede ERP oplossingen helpen u om overzicht te krijgen, om processen te stroomlijnen en kosten te besparen. En dat bevordert effectiviteit, efficiëntie en flexibiliteit binnen uw bedrijf.

Van alle verschillende systemen vormt een ERP pakket het administratieve hart van een organisatie en het vernieuwen van dergelijke software kan een risicovolle en dure aangelegenheid worden. Alle processen hebben raakvlakken met de software en daarmee ook een groot deel van uw medewerkers.

Wanneer is het verstandig om uw ERP software te vernieuwen?

Wanneer u in de kern tevreden bent met de functionaliteit van uw software, maar u nu gebruik maakt van een legacy ERP systeem. Maar ook wanneer u vanwege onderstaande redenen toe bent aan vernieuwing is software nabouwen een aantrekkelijk alternatief. Implementatie van ERP middels software nabouwen is gericht op het minimaliseren van de risico’s en de impact op de gebruikers van uw organisatie.

Grafiek gebaseerd op gegevens van Nucleus Research ‘Microsoft Dynamics Enterprise Applications for SMB’

Uw huidige ERP software wordt nagebouwd via de slim software nabouwen methode. Deze aanpak houdt in dat de software eerst wordt nagebouwd waarbij direct daarna de verbeteringen worden doorgevoerd. Na de eerste fase zijn de problemen rondom veroudering van software meteen opgelost. In de fase erna worden vraagstukken rondom integratie, data duplicatie en inzichten in processen verder opgepakt. Door het nabouwen en vernieuwen van uw bestaande software, heeft u automatisch het beste ERP systeem voor uw bedrijf, wat precies zo werkt als u gewend bent om te werken.

De voordelen van slim ERP software nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

ERP software vernieuwen?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Een ERP software toepassing dat naadloos aansluit op uw business;

  • Een ERP software toepassing dat alle functionaliteiten bevat die u nodig heeft;

  • Een ERP software toepassing dat over geen enkele overbodige functionaliteit beschikt;

  • Een ERP software toepassing dat uw medewerkers al ‘door en door kennen’.

Over Codeless

We denken graag met u mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw ERP software, of vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op