Dienst

PLANNING SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Dienst

PLANNING SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Planning software op maat of efficiënte vernieuwingsslag op oude software…

CODELESS CREËERT PLANNING SOFTWARE PASSEND BIJ UW ORGANISATIE

Goede planningssoftware op maat helpt ervoor te zorgen dat uw organisatie soepel kan opereren. Het plannen van middelen en personen is vaak een complexe aangelegenheid. Goede software helpt zeker bij een goede uitvoering hiervan. Er is een grote verscheidenheid aan standaardoplossingen op de markt, maar we zien toch regelmatig dat bedrijven worstelen bij het vinden van een kwalitatief, passend pakket. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat verschillende organisaties doorgaans om verschillende functionaliteiten vragen.

We zien vaak uitzonderingen die zeer kenmerkend zijn voor de niche waarin deze bedrijven opereren. Denk hierbij aan: Uitzonderingen op het vlak van wet en regelgeving, extra informatie die vastgelegd dient te worden óf een groter dan gemiddeld aantal medewerkers of middelen dat moet worden ingepland. In het geval van dit soort uitzonderingen laten bedrijven vaak intern software schrijven of passen ze een bestaand softwarepakket aan. Wanneer u overweegt om uw planningssoftware te vernieuwen, maar in de kern tevreden bent over de functionaliteit is het een goed idee om Codeless in te schakelen.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

De voordelen van slim planningssoftware nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Laat Codeless planningssoftware op maat maken of uw oude software vernieuwen

DIT LEVERT HET OP:

  • Planningssoftware dat perfect op uw bedrijf aansluit;

  • Planningssoftware waarin alle uitzonderingen waarmee uw bedrijf te maken heeft worden ondervangen;

  • Planningssoftware dat niet over overbodige functionaliteiten beschikt;

  • Behouden van de voorsprong op uw concurrentie.

Op maatgemaakte planningssoftware vernieuwen:

Door een grote verscheidenheid van redenen wordt niet alle planningsoftware meer onderhouden. Zij het omdat de softwareleverancier strategisch voor een ander product heeft gekozen, dat de leverancier simpelweg failliet is gegaan, het bestaande pakket in een andere richting is doorontwikkeld waardoor een update niet meer mogelijk is. Door deze omstandigheden kan het zo zijn dat u gedwongen wordt om te vernieuwen terwijl u in de kern tevreden bent met uw huidige sofware. Echter, het implementeren van compleet nieuw software brengt binnen uw organisatie diverse risico’s met zich mee. Codeless is gespecialiseerd in het zo risicomijdend mogelijk vernieuwen van dergelijke software. Dus kiest u voor Codeless, dan is de impact op uw organisatie minimaal.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Meer informatie?

Codeless denkt graag met u  mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw planningssoftware, of wellicht vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.

Meer weten?

Wij bespreken graag uw mogelijkheden
Neem vrijblijvend contact op