PLANNING SOFTWARE NABOUWEN

Wij vernieuwen en moderniseren uw huidige planning tool zodat u klaar bent voor de toekomst

Dienst

PLANNING SOFTWARE VERNIEUWEN

Codeless staat bekend om zijn risicomijdende aanpak: software nabouwen, doorontwikkelen en innoveren.

Een greep uit onze klanten

Planning software die écht past bij uw organisatie

Goede planningssoftware op maat helpt ervoor te zorgen dat uw organisatie soepel kan opereren. Dit brengt echter wel complexiteit met zich mee, zowel voor de productieplanning als het plannen van middelen en personen. Een goed plan programma helpt zeker bij een goede uitvoering hiervan. Er is een grote verscheidenheid aan standaardoplossingen op de markt, maar we zien toch regelmatig dat bedrijven worstelen bij het vinden van een kwalitatief, passend pakket. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat verschillende organisaties doorgaans om verschillende functionaliteiten vragen.

Planning software voor unieke bedrijfsprocessen

We zien vaak uitzonderingen die zeer kenmerkend zijn voor de niche waarin deze bedrijven opereren. Denk hierbij aan: Uitzonderingen op het vlak van wet en regelgeving, extra informatie die vastgelegd dient te worden óf een groter dan gemiddeld aantal medewerkers of middelen dat moet worden ingepland. In het geval van dit soort uitzonderingen laten bedrijven vaak intern software schrijven of passen ze een bestaand softwarepakket aan. Wanneer u overweegt om uw planningssoftware te vernieuwen, maar in de kern tevreden bent over de functionaliteit is het een goed idee om Codeless in te schakelen.

De voordelen van slim planningssoftware nabouwen


Dezelfde schermen, dezelfde data. Risicoloze transities en tevreden werknemers.

Met de ‘slim software nabouwen’ methode heeft Codeless een unieke en risicoloze manier gevonden om software te vernieuwen. Klik hier voor alle voordelen

Planning software vernieuwen?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Planning software dat perfect op uw bedrijf aansluit;

  • Planning software die uw unieke bedrijfsprocessen ondersteund;

  • Planning software dat niet over overbodige functionaliteiten beschikt;

  • Behouden van de voorsprong op uw concurrentie.

Planning software op maat vernieuwen

Door een grote verscheidenheid van redenen wordt niet alle planningsoftware meer onderhouden. Zij het omdat de softwareleverancier strategisch voor een ander product heeft gekozen, dat de leverancier simpelweg failliet is gegaan, het bestaande pakket in een andere richting is doorontwikkeld waardoor een update niet meer mogelijk is. Door deze omstandigheden kan het zo zijn dat u gedwongen wordt om te vernieuwen terwijl u in de kern tevreden bent met uw huidige software. Echter, het implementeren van een compleet nieuw planningssysteem brengt binnen uw organisatie diverse risico’s met zich mee.

Codeless is gespecialiseerd in het zo risicomijdend mogelijk vernieuwen van (project) planning software. Dus kiest u voor Codeless, dan is de impact op uw organisatie minimaal.


SUCCESVOL SOFTWARE VERNIEUWEN
Bekijk hoe Codeless al jaren succesvol resultaat levert voor uiteenlopende klanten met slim software nabouwen.

Over Codeless

We denken graag met u  mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw planningssoftware, of wellicht vernieuwing van andere slimme software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via +31 (0)78 303 05 00. Hier kunt u uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. U heeft tevens de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, dan mailen we u zo snel mogelijk terug.

Aanbevolen whitepaper

WHITEPAPER – DE 5 OPTIES BIJ HET VERVANGEN VAN UNIEKE IT-LANDSCHAPPEN

Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op