Verbeter prestaties en beveiliging

Visual Basic 6 (VB6) software nabouwen en moderniseren

VB6 software

Waarom moderniseren?

Visual Basic 6 is een programmeertaal en ontwikkelomgeving die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1998. Het werd gebruikt voor het maken van Windows-applicaties, maar is inmiddels verouderd. Hoewel VB6 nog steeds in gebruik is bij sommige bedrijven, is het belangrijk om te overwegen om VB6-software te moderniseren om te profiteren van de voordelen van nieuwere technologieën en platformen.

Door uw VB6 software te moderniseren met Codeless software krijgt u software die altijd up-to-date blijft, volledig secure is en 100% past bij uw unieke bedrijfsprocessen. Kortom, u hoeft nooit meer over uw software na te denken. 

VB6 software moderniseren

Vijf voordelen

Het moderniseren van VB6-software helpt bij het verbeteren van prestaties, verhogen van beveiliging en verlagen van de kosten voor onderhoud .

Door het gebruik van nieuwere technologieën verbeteren de prestaties en snelheid van de software, wat leidt tot een betere gebruikerservaring en efficiëntie.

Door het moderniseren van VB6-software kan het risico op fouten en storingen verminderd worden, wat kan leiden tot een betere reputatie en klanttevredenheid.

Het moderniseren van VB6-software maakt het mogelijk om met andere systemen te integreren, wat leidt tot een betere samenwerking en efficiëntie.

Door het moderniseren van VB6-software bent u niet meer afhankelijk van oude hardware en besturingssystemen. Dit leidt tot lagere kosten en minder risico op fouten en storingen.

Door het moderniseren van VB6-software kan de frequentie van onderhoud verminderd worden en de beveiliging verbeterd, wat leidt tot lagere kosten op de lange termijn.

Heeft u verouderde VB6 software?

We denken graag met u mee

Door uw verouderde Visual Basic 6 software te moderniseren, kunt u de prestaties en beveiliging van uw software verbeteren. Visual Basic 6 software kan uw bedrijf echter op den duur beperken in het realiseren van uw bedrijfsambities.

Als uw VB6 software niet meer volstaat en u toe bent aan een krachtigere en effectievere software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Door onze Slim Software Nabouwen methode kunnen we uw verouderde VB6 software gegarandeerd binnen afgesproken tijd en budget moderniseren.

Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Onze software is met name geschikt voor (internationale) bedrijven met unieke bedrijfsprocessen, ongeacht de branche. Veel klanten van ons zijn actief in de groothandel, transport, retail, facilitaire dienstverlening en maritieme sector. Bekijk voor meer informatie onze klantcases.

Of u nu ERP, WMS, TMS, CRM, planningspakketten, robotaansturing of productconfiguratiesoftware nodig heeft, ons software platform – CodeX – is geschikt om alle vormen van softwareapplicaties te bouwen.

Ook voor de modernisatie van uw maatwerksoftware kunt u bij ons altijd terecht. 

De exacte duur van uw software (na-)bouw en innovatie traject is afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande applicatie. Gemiddeld duurt de analyse & offerte fase ca. 6 tot 8 weken.

Slim Software Nabouwen projecten duren gemiddeld 3 tot 6 maanden, waarbij het  opvolgende innovatie traject afhankelijk is van de ambitie en complexiteit. (Ervaring leert tussen 2 en 4 maanden). 

Codeless werkt met fixed time en fixed price aanbiedingen. 

Op voorhand is dit altijd moeilijk te zeggen. Maar op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij uw ambities inventariseren en bespreken, kunnen wij een toepasbaarheidsonderzoek voor u opstellen. Dit toepasbaarheidsonderzoek bevat een fixed price aanbieding met o.a. een helder project aanpak, doorlooptijden en investeringsoverzicht. 
 
De projectgrootte van de afgelopen jaren bedraagt indicatief tussen de 45.000 tot 325.000 euro.

Ja. Codeless vernieuwt, bouwt én onderhoudt software die altijd perfect aansluit op uw unieke bedrijfsprocessen. Zodat u de beste software heeft voor uw bedrijf én ambities. Nu, morgen en over 30 jaar.

Bij Codeless werken we met standaard support en onderhoudsovereenkomsten die voorzien op preventief, adaptief en correctief onderhoud. Klanten van Codeless hebben een dedicated support team voor 24/7 ter beschikking. 

Jazeker. Véél klanten vragen hiernaar, om de toepasbaarheid op hun situatie en mogelijkheden van het Codeless platform in te zien.

Afhankelijk van uw ambitie en omvang van de bestaande (deel)applicatie kunnen we een prototype opnemen in de aanbieding. Voor een relatief lage investering krijgt u zo razendsnel inzicht in wat de toekomst u zou kunnen brengen.  

Klanten krijgen een exclusief gebruiksrecht (licentie) voor het gebruik van het CodeX software platform van Codeless en de op basis daarvan ontwikkelde maatwerkoplossing. Hierdoor heeft u dus géén extra kosten per gebruiker! 

Bekijk onze klantcases

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software