Microsoft Tech Summit 2018 – De Highlights

Codeless Microsoft Tech Summit

Afgelopen week streek de Microsoft Tech Summit 2018 neer in Amsterdam. We zagen hoe tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement specialisten cloud-kennis uitwisselden en hoe deze ondertussen extra kennis opdeden met betrekking tot de diverse Microsoft producten.

Voor diegenen die het net gemist hebben, zetten we even een paar feiten op een rijtje:

 1. Meer dan 2.000 bezoekers bezochten het kennis evenement!
 2. Er waren bij dit evenement bijna net zoveel developers als beheerders. De nieuwe ontwikkelingen rond Office 365 en Azure heeft dus interesse van beide groepen.
 3. De Corporate Vice President van Microsoft Office 365, Ron Markezich was zelf aanwezig. Hij trapte de Amsterdamse variant van de Summit af.
 4. We maakten ons Partnership met Mobilize.net bekend. We gaven uitleg over slim software nabouwen én over ons strategische partnership. Mobilize.net is specialist als het aankomt op het omzetten van verouderde code naar moderne .Net-code. Door ons partnership kunnen we zowel een technische als een functionele vertaalslag bieden aan bedrijven. Hierdoor behouden we bij het vervangen van legacy systemen de investering van uw organisatie!
  “We zijn trots op onze partnership met Mobilize.Net. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij geautomatiseerde codeconversies. Onze samenwerking is recent, maar we hebben al enkele tevreden klanten samen. Dit bedrijf werkt op dezelfde manier als wij: op tijd, op budget en met hoge klanttevredenheid. We hadden ons geen betere start van de samenwerking kunnen wensen.” aldus Roland Worms, CEO Codeless Technology B.V..
 5. Zo’n 250 bezoekers bezochten de Codeless stand, die we deelden met Mobilize. We hebben mooie contacten gelegd en uitgebreid gesproken over zowel de modernisatie van applicaties als de inzet van Microsoft cloud diensten. Was u niet op de beurs en wil u hier toch meer over weten? Maak een afspraak.
 6. Er werden maar liefst 107 sessies gehouden.
   – 66 “break out sessies” in verschillende zalen,
   – 17 kennissessies in het centrale theater
   – 22 lab-opdrachten voor zelfstudie
   – 2 key note presentaties
 7. “The Hub” was de centrale ontmoetingsplaats en toegankelijk van ’s morgens vroeg bij het ontbijt tot ’s avonds na het beëindigen van de laatste presentaties. Hier werden veel vragen gesteld en contacten gelegd.
 8. Microsoft maakte op de Tech Summit duidelijk dat gebruik maken van de cloud in 2018 de meest logisch keus is voor bedrijven. Hoe groot of klein je ook bent. De Tech Summit gaf informatie over de diensten en migreren naar de clouddiensten van Microsoft. Codeless en Mobilize geven antwoord op het migreren van legacy applicaties naar deze moderne diensten. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan vooral even contact met ons op.
 9. We verlootten onder de bezoekers van onze beursstand een drone. Benieuwd of u gewonnen heeft? Kijk dan snel op de website van Mobilize.net.

Wilt u weten wat Codeless voor u kan betekenen voor het moderniseren van uw legacy applicaties? Maak dan een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software