Visual Basic 6 software moderniseren

Risicoloos Visual Basic 6 software vernieuwen

Visual basic 6 software vernieuwen

Visual Basic 6 (VB6) is een van de meest gebruikte programmeertalen binnen Microsoft-omgevingen. Het support ervan is echter in 2008 al officieel opgezegd waardoor VB6 software end-of-life is. Maar er zijn nog veel bedrijven die gebruik maken van software die is ontwikkeld in deze oudere taal. Door de veroudering én het ontbreken van support loopt uw bedrijf risico op onder andere aanvallen van buitenaf, zoals ransomware en malware.

VB6 software vernieuwen?

Profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Uw applicatie snel en effectief overgezet naar .NET C# met Winforms of HTML5;
  • Een veilige en weer te onderhouden applicatie;
  • Mogelijkheid tot verbeteringen die u al lang had willen hebben.

De voordelen van vernieuwde programmeertaal

Het omzetten van een dergelijke applicatie naar .Net C# winforms of .Net C# met HTML5 zorgt voor een veiligere en eenvoudiger te beheren applicatie. Codeless is gespecialiseerd in het automatisch omzetten van broncode van Visual Basic 6 naar een moderne variant. Na het automatisch omzetten volgt er een fase waarin de code wordt gerefactored. De opgeleverde code is hiermee direct herkenbaar en onderhoudbaar voor uw eigen IT afdeling en kunt u de volgende innovatieslag uitvoeren.

Over Codeless

We denken graag met u mee

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde ontwikkelaars werkt hard aan het slim nabouwen van software. Bij Codeless werken we al meer dan 30 jaar nauw samen met opdrachtgevers uit verschillende branches. Van telecom tot maakindustrie en van kennis-organisatie tot scheepvaart: bedrijven uit elke hoek van Nederland weten ons te vinden! Met dank aan onze beproefde methodieken voor softwareontwikkeling kunnen we ook voor uw organisatie verouderde software nabouwen en deze software doorontwikkelen. Vele anderen gingen u voor.

Als u toe bent aan vernieuwing van uw VB6 software, dan bent u bij Codeless aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in middels onderstaande knop. We helpen u graag verder! 

U bent in goed gezelschap

Vele grote en kleine organisaties maken gebruik van de software van Codeless.

Wij moderniseren uw software
zodat u kunt werken in één werkbaar systeem. zodat u nooit meer over software hoeft na te denken. naar een schaalbaar en aanpasbaar systeem. zonder dat u licentiekosten per gebruiker hoeft te betalen. voor alle bedrijfsgroottes. Van MKB tot beursgenoteerd. zodat deze 100% past bij úw unieke bedrijfsprocessen. gegarandeerd binnen tijd en budget.

Wij moderniseren uw software